Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aminata: Draugs nevēlas atklāt savu vārdu

Aminata atklāj, ka šajā vakarā nav kopā ar dzīvesdraugu, bet draugu, kurš gan nevēlas atklāt publiski savu vārdu: «Jā, viņš ir noslēpumains!» © Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Dziedātāja Aminata Savadogo sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka nebūt nav pazudusi no mūzikas dzīves un raksta jaunas dziesmas gan sev, gan citiem dziedātājiem tepat Latvijā un arī ārpus tās robežām.

Aminatu Savadogo sastapām aizvadītajā Rīgas modes nedēļā, kur viņa, tērpusies eleganti sievišķīgā kleitā no pasaulslavenā dizainera Džambatistas Valli un H&M sadarbības kolekcijas, pastaigājās pa kultūras un izklaides centru «Hanzas perons» ar kādu simpātisku puisi. Tiesa gan, viņas pavadonis šajā vakarā nebija dziedātājas ilggadējais draugs, par kuru iepriekš vēstījuši plašsaziņas līdzekļi. Lai arī dziedātājas vakara pavadonis nevēlējās atklāt savu vārdu, viņš ir sastopams Aminatas«Facebook» profila draugu lokā, kā arī savos sociālajos tīklos dalās ar dziedātājas muzikālās dzīves aktuālajiem notikumiem.

Aminata ļoti izvairīgi runā par savu privāto dzīvi, vienīgi atklāj dažus faktus par savām muzikālajām gaitām, ka pazudusi nekur nav un drīzumā gaidāmi koncerti ar viņas piedalīšanos. «Varat pasekot man līdzi «Instagram» vai «YouTube» kanālā, kur var noklausīties manas jaunākās dziesmas. Pēdējā laikā man ir ļoti daudz kas iznācis. Rakstu dziesmas ne tikai sev, bet arī citiem dziedātājiem gan Latvijā, gan ārzemēs,» piebilst Aminata.