Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Liene Šomase 33. jubileju svin franču smaržu ballītē

Trīs māsas – (no kreisās) Sandra Šarlote, Kristīne un jubilāre Liene, kas savā svētku vakarā tērpusies kā īsta francūziete. © Ingrīda Punka

Dziedātāja un Lienes Šomases bērnu un jauniešu radošās studijas vadītāja Liene Šomase savu 33. dzimšanas dienas vakaru pavadīja īpaši romantiski, apmeklējot ar māsām daudzfunkcionālajā mākslas telpā «Hanzas perons» notiekošo Francijas nišas parfimērijas zīmola «HFC Paris (Haute Fragrance Company)» ienākšanu Latvijas tirgū un jaunās smaržas prezentāciju.

Jubilāre Liene Šomase sarunā ar »Vakara Ziņām« teic, ka ar māsām savā jubilejas vakarā izdevies satikties, īpaši neplānojot. «Iepriekšējā vakarā tikai uzzināju, ka māsas ies uz Francijas parfimērijas zīmola prezentāciju, uz kuru arī es biju aicināta. Tad nolēmu viņām pievienoties,» stāsta Liene.

Viņas dzimšana diena sākusies jau astoņos no rīta, kad fani, draugi un atbalstītāji sākuši sūtīt apsveikumus. «Pirmo reizi mūžā esmu atbildējusi gandrīz uz visām apsveikuma īsziņām un vēstulēm sociālajos tīklos. Iepriekšējos gados ieliku pateicības video visiem sveicējiem, bet šoreiz viņu bija tik daudz un tik mīļi apsveikumi, ka gribējās katram pateikt paldies,» pastāsta gaviļniece. Dzimšanas dienā Liene apmeklējusi arī SPA procedūras. Jau vēlāk sākuši pienākt ziedu pušķi, un paralēli svētku sajūtai dažas stundas viņa veltījusi arī darbam.

Vaicāta, kā tad māsas viņu apsveikušas, Liene teic, ka Kristīne no rīta atsūtījusi īsziņu, bet māsa Sandra ar Lienes meitu Gabrielu uzdāvinājušas zelta auskarus. «Protams, man ir prieks savā dzimšanas dienā būt kopā ar māsām, bet, tā kā iepriekš neko nebijām plānojušas, tad šoreiz jāsaka paldies tam tur augšā, kas sabīdīja, lai šajā dienā esam visas kopā,» viņa stāsta.

Lielas dzimšanas dienas svinības ar skaļu ballīti šoreiz nav plānotas, jo dzimšanas diena iekritusi darba nedēļas laikā. «Arī brīvdienās nav paredzētas svinības. Sev šoreiz jubilejā uzdāvināju braucienu uz Austrijas kalniem. Esmu pēdējā laikā palikusi aktīva kalnos kāpēja. Šogad jau esmu uzkāpusi trijos Austrijas kalnos. Septembrī biju divas reizes un vienu reizi oktobrī, un tagad braukšu decembrī. Ja meita Gabriela tajā laikā lidos uz silto un eksotisko Tenerifi, tad mamma brauks kāpt kalnos. Kāpjot kalnos, es motivēju savu gribasspēku. Es vienmēr sasniedzu virsotni,» tā jubilāre.