Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kirovs Lipmans – Skorpions, kas nekad nepadodas

© F64 Photo Agency

5. novembrī zāļu ražotāja AS «Grindeks» padomes priekšsēdētājs un lielākais akcionārs Kirovs Lipmans svinēs 79. dzimšanas dienu.

«Dzimšanas dienās parasti cenšos nebūt Rīgā un dodos ārpus Latvijas. Man nepatīk liela ažiotāža. Patīk mierīgi atzīmēt jubilejas ar saviem tuvākajiem. Parasti svinu Dubaijā, aizbraucot uz dažām dienām, kur ir siltāk nekā mājās.

Ir daži varianti, kur šogad varētu svinēt savu jubileju. Visticamāk, ka Parīzē vai Dubaijā. Ceļojumā došos kopā ar Annu (sievu ) un Filipu (dēlu). Novembris ir labs mēnesis, lai ceļotu. Man ir ļoti daudz draugu, kas ar lielu prieku mani apsveiks. Taču es negribu radīt pārāk daudz problēmu. Un dāvanas mani neinteresē. Lielākā dāvana man ir godīgi cilvēki līdzās,» teic jubilārs.

Pēc horoskopa Kirovs Lipmans ir Skorpions. Viņš atzīst, ka ir tipisks savas horoskopa zīmes pārstāvis: «Esmu ļoti cītīgs. Mēģinu katru darbu novest līdz galam. Tādi ir mani principi. Piemēram, 1. klasē mācījos latviešu skolā Liepājā, bet 2. klasē pārgāju mācīties uz krievu skolu. Skolotāja man prasīja: «Vai tu proti krievu valodu?» Es atbildēju, ka protu. Tad viņa piespieda rakstīt diktātu, un man vienā vārdā bija trīs kļūdas. Es pat kārtīgi nezināju krievu burtus. Un skolotāja teica: «Nē, tu nevari mācīties 2. klasē, tev jāiet 1. klasē.» Uz ko es kategoriskā formā atbildēju: «Nē, es negribu tērēt vienu gadu. Apsolu, ka trīs mēnešu laikā iemācīšos krievu alfabētu.» Viņai patika, ka esmu tik mazs, bet principiāls puisis, un es turpināju mācīties 2. klasē. Tas ir viens no piemēriem, kādi ir Skorpioni, kas nekad nepadodas.»

Vēlam jubilāram, lai patīkamu mirkļu piepildīts ceļojums!