Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aktuālāko kultūras, mākslas, izklaides notikumu TOP 5

© Publicitātes foto

Piedāvājam ieskatu, kādi tuvākā un tālākā nākotnē paredzēti izklaides, mūzikas, kultūras un cita rakstura notikumi un sarīkojumi dažādās Latvijas vietās.

Kaķu un suņu mīļotājus aicina uz izstādi «ZooExpo 2019»

Nāc uz izstādi «ZooExpo 2019» Ķīpsalā jau 26. un 27. oktobrī! Pavisam kopā abās izstādes dienās varēs aplūkot 26 šķirņu kaķus un 269 šķirņu suņus. Varēs apskatīt arī āzi Fredi, šinšillas, trušus, dekoratīvos grauzējus, eksotiskus putnus, milzu zirnekļus un vardes. Neizpaliks arī plašs zooindustrijas preču un pakalpojumu piedāvājums par labām izstādes cenām, aizraujoši paraugdemonstrējumi un iespēja izjāt ar poniju, izlēkāties no sirds piepūšamās atrakcijās bez papildu maksas, ar mammu vai tēti uzspēlēt galda tenisu vai izpriecāties «Avārijas brigādes» spēlēs!

Norises vieta un laiks

26. un 27. oktobrī no plkst. 10 līdz 18 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā.

Biļešu cenas:

Bērniem līdz 4 gadu vecumam ieeja bez maksas

Bērniem no 5 līdz 18 gadiem - 3,50 EUR

Pensionāriem, invalīdiem, studentiem - 4,50 EUR

Pieaugušajiem - 6,00 EUR

Ģimenes biļete (2+2; 1+3) - 13,00 EUR; vairāk bērnu - 1,50 EUR par katru bērnu

Ieejas biļetes pārdošanā: www.bezrindas.lv/lv/zooexpo-2018-1/6982/40325

Ar «DinoZoo» Zelta klienta karti (tikai pasākuma vietā) - ieeja par īpašu cenu.

Iedvesmas pasākums jaunajām māmiņām

30. oktobrī iepirkšanās un izklaides centra «Akropole» kinoteātrī «Apollo kino» pēc īpašā māmiņu seansa «Apollo Star lounge - LG Oled» zonā pulksten 13.00 norisināsies ekspertu diskusija «Mammas labsajūtas formula. Kā neizdegt rūpēs un būt laimīgai mammai?». Ekspertes - iedvesmojošas un pieredzes bagātas sievietes, kas sniegs padomus un vērtīgas atziņas labākai dzīvei un labsajūtai ikdienā: pārliecības koučs Kristīne Džingure, privātās pirmsskolas «Klasika» vadītāja, veselīga dzīvesveida entuziaste un grāmatas «Mammas zina vislabāk» varone Ramona Simona Mežgaile, kā arī fizioterapeite, «Capital Clinic Riga» Rehabilitācijas nodaļas vadītāja Kristīne Briede.

«Pasākuma mērķis ir iedvesmot un emocionāli atbalstīt jaunās māmiņas, sniedzot praktiskus padomus, kā iespējams savu dzīvi kopā ar mazulīti veidot harmoniskāku un laimīgāku,» skaidro diskusijas vadītāja Gundega Roze.

Šajā pasākumā īpaši gaidītas grūtnieces un jaunās māmiņas. Diskusiju iespējams vērot klātienē un uzdot ekspertiem jautājumus. Piedalīšanās pasākumā ir bez maksas.

Franču stila ekspertes ieteiks, kā sagatavoties gadumijas svētkiem

7. decembrī pulksten 12.00 Jūrmalas viesnīcā «TB Palace Hotel & Spa» notiks populāro stila un etiķetes ekspertu Sesijas Rogas un Stefānijas Senešalas meistarklase «Par mākslu dzīvot franču stilā».

Decembris ir laiks, kad īpaši gribas ar dvēseles siltumu dalīties ar draugiem un tuviniekiem, izbaudot svētku laiku. Un kurš gan cits, ja ne francūži, zina, kā svinēt? Meistarklases laikā Roga un Senešala pastāstīs, kā sagatavoties Ziemassvētku un Jaungada svinēšanai atbilstoši labākajām Francijas tradīcijām.

Jūrmalā notiekošajā meistarklasē Sesija atklās svarīgākos franču saimnieces noslēpumus un palīdzēs sagatavoties svinībām tā, lai viesu uzņemšana izdotos viegla un nepiespiesta. Turklāt Roga pastāstīs, kā nepazust pirmssvētku haotiskajā dāvanu meklēšanā un izvēlēties patiešām piemērotu velti.

Stefānija Senešala ir sertificēta Parīzes stiliste. Viņa meistarklases viesiem pastāstīs par metodēm, kas ļauj izskatīties brīnišķīgi ikvienā pasākumā, un nodemonstrēs, ar kuriem aksesuāriem savus tērpus papildina parīzietes.

Pasākuma ilgums: četras stundas.

Papildu informācija un biļešu rezervēšana pa tālruni +371 26761846, biļetes ir pieejamas arī «Biļešu paradīzes» tīklā.

Kristīne Prauliņa un Ralfs Eilands pilsētās sniegs jautru Ziemassvētku koncertu

Šogad būs pieci gadi, kopš «Sniegavīra ekspresis» priecē visus Ziemassvētku koncertu cienītājus un klausītājus. Decembrī Ralfs Eilands, Kristīne Prauliņa un grupa «Very Cool People» dodas skanīgā koncerttūrē pa Latvijas pilsētām ar jautrāko koncertprogrammu Ziemassvētku noskaņās. «Sniegavīra ekspresis» ir viens no līksmākajiem Ziemassvētku koncertiem.

Koncertā būs iespēja baudīt mūziķu vokālos un instrumentālos talantus, taču vēl vairāk - dziedāt līdzi, līksmot un emocionāli sildīties vienam pie otra. Programmā iekļautas kompozīcijas, kas vieno un uzmundrina cilvēkus visā pasaulē: «Zvaniņš skan», «Laba slava sniedziņam», «Jingle bells rock», «Santa Claus is coming to town» un citas. Izpildot tik nozīmīgas dziesmas kā «Klusa nakts», neiztrūkstoši tiks šķetināts stāsts par mūsu sapņiem, ilgām un iekšējo, noslēpumaino pasauli.

Svētku programma apzināti veidota, lai iepriecinātu ģimenes, draugus, radot patīkamu atmosfēru kopā būšanai un «iesildītos» pirms vakara priecīgajiem notikumiem, kas gaidāmi katrā mājā pie Ziemassvētku eglītes.

Biļetes iegādājamas «Biļešu paradīzes» kasēs visā Latvijā un internetā.

«Cirque du Soleil» pošas uz Latviju ar izrādi «Crystal»

Latvijā jau drīz, proti, 2020. gada sākumā, no 15. līdz 19. janvārim, «Arēnā Rīga» būs skatāma izrāde «Crystal», kas ir «Cirque du Soleil» pirmā akrobātiskā izrāde uz ledus. Šis neatkārtojamais priekšnesums apvieno elpu aizraujošu daiļslidošanu, cirka mākslu, veiklu akrobātiku un pārsteidzošus trikus gaisā. Tas būs brīnišķīgs ceļojums skatītājiem pa pasakainu, brīnumu un krāsu pilnu rotaļu laukumu uz ledus. «Crystal» ir «Cirque du Soleil» 42. oriģinālizrāde. Latviešiem jau ir bijusi iespēja baudīt «Cirque du Soleil» izrādes «Saltimbanco», «Alegria» un «Varekai».

Biļetes uz šo piedzīvojumu pilno izrādi pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un interneta platformā.

«Cirque du Soleil» ir viens no pasaulē pazīstamākajiem, lielākajiem un iespaidīgākajiem cirkiem. No uzņēmuma dibināšanas brīža ir radīti brīnumaini priekšnesumi un sniegta iespēja tos baudīt aptuveni 180 miljoniem skatītāju vairāk nekā 450 pilsētās visos sešos kontinentos. «Cirque du Soleil» izcelsme meklējama Kanādas pilsētiņā Kvebekā 1984. gadā, taču šodien tas pulcē māksliniekus no visas pasaules. Aptuveni 40% no 1300 «Cirque du Soleil» izpildošajiem māksliniekiem ir bijušie profesionālie sportisti, galvenokārt vingrotāji, pasaules un olimpiskie čempioni, kuri var lepoties ar iepriekš karjerā iegūtām 17 olimpiskajām medaļām. «Cirque du Soleil» ir cirks bez dzīvniekiem, un tas garantē elpu aizraujošu piedzīvojumu un adrenalīna devu ikvienam skatītājam!