VAKARA ZIŅAS. Jenny May otro meitiņu izlūgusies vecākā māsa

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Dziedātāja Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe un uzņēmējs Gatis Babris sagaidījuši pasaulē nākam savu otro meitiņu Stellu. Mazulīte piedzima Krimuldas pagasta ģimenes radību mājā «Harmonija».

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Jenny May stāsta, ka jaundzimušo meitiņu patiesībā ir pierunājusi vecākā māsa Sāra, kas gadu iepriekš vecākiem bija vairākkārt lūgusi un atgādinājusi, ka vēlas jaunāko māsu. Beidzot Sāras sapnis ir piepildījies, turklāt viņa arī nākusi palīgā vecākiem pieņemt nozīmīgo lēmumu un izdomājusi māsai vārdu - Stella, kas tulkojumā nozīmē «mazā zvaigznīte». Tieši tā arī šobrīd māmiņa sauc savu mazuli ikdienā. Vaicājot, vai vecākā māsa nav greizsirdīga, ka tagad visa uzmanība un rūpes pievērstas jaundzimušajam mazulim, Jenny May atklāj, ka sākotnēji meita no skolas atnākusi ar pārdomām, ka mazā māsa naktīs bļaus, neļaus gulēt un sagādās daudz citu rūpju. Taču tad mamma ar Sāru draudzīgi izrunājušās un secinājušas, ka mazā māsa rada pozitīvas emocijas. Jenny May stāsta, ka vajadzības gadījumā Sāra palīdz pienest un padot lietas, kas nepieciešamas māsai, bet, dodoties pastaigā, jau puskilometru skrien pa priekšu, priecīga rādot, ka ratiņos guļ mazā māsa.

Jenny May atzīst, ka ļoti izbauda šo laiku, kad var pilnībā nodoties mazulītei. Mēnesi pēc pirmās meitiņas piedzimšanas, viņa jau bija uz skatuves un muzicēja, bet tagad viņa nesteidzas to darīt un uz skatuves plāno atgriezties vēlā rudenī vai ziemā.

Svarīgākais