Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Raimonds Kisiels dēlam dod īstu čempiona vārdu

© F64 Photo Agency

Septembra izskaņā uzņēmēja un Latvijas Automobiļu federācijas prezidenta Raimonda Kisiela un viņa sievas Baibas Seskas ģimenē pasaulē nācis trešais bērns – dēls Sebastians.

Laimīgais tētis Raimonds Kisiels sarunā ar »Vakara Ziņām« apstiprina, ka dēlēns un māmiņa jūtas lieliski «Viss ir ļoti labi. Mazulis tikai ēd un guļ!»

Mājās gan tētim visu laiku nesanāk būt, jo, kā viņš smej, kādam arī ģimenē ir jāstrādā. Taču visu brīvo laiku Raimonds gan pavada kopā ar ģimeni. Baibas un Raimonda savienībā dēls Sebastians ir trešais bērns, jo abi ir vecāki Stellai (3) un Karlai (9). Arī Baibas meitu Paulu (14), kas dzimusi viņas pirmajā laulībā ar bijušo futbolistu Māri Verpakovski, Raimonds sauc par savu bērnu.

Jaundzimušā dēlēna vārdu izvēlējies tētis. Raimonds paskaidro, ka ļoti daudzi ievērojami autosportisti nes vārdu Sebastianas. Piemēram, franču autosporta zvaigzne Sebastians Ožjē, arī Sebastiāns Fetels, kas ir «Formula 1» pilots un četrkārtējs pasaules čempions. Raimonds izsaka cerību, ka arī viņa dēls ies tēva pēdās un aizrausies ar autosportu, tāpēc viņam dots autosporta meistara cienīgs vārds.