Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Romāna "Sasietā" atvēršanas svētkos prezentē briljanta kulonu

«Katras grāmatas prezentācijas pasākumam bijis noteikts vēlamais dreskods. Atzīmējot «Saplēsto mežģīņu» atvēršanas svētkus, dāmas bija aicinātas ierasties mežģīņu tērpos, savukārt otrā romāna «Debesis pelnos» pasākums iekrita Starptautiskās Sieviešu dienas nedēļā, kam par godu mudināju sievietes svinēt sievišķību un ģērbties kleitās.

Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Kā «Samaitātās» tematisko toni izvēlējos sarkano, savukārt tagad, par godu «Sasietās» iznākšanai un panākumiem, rīkoju rozā ballīti ar rozā tērpiem un rozā šampanieti. «Sasietās» sižets sākas tieši ar vecmeitu ballīti, kas ieturēta rozā toņos, tāpēc šīs krāsas izvēle svinībām bija likumsakarīga,» par grāmatas atklāšanas svētkiem sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta Karīna Račko.

Romāna «Sasietā» prezentācijā rakstnieci atbalstīja vīrs, apdrošināšanas speciālists Kristaps Račko. Račko pāris gredzenus mija 2012. gada 14. jūlijā. Abi ir ļoti saderīgs pāris un šovasar Grieķijā nosvinēja kāzu septīto jubileju.

Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Zobārstes un populārās jaunās rakstnieces Karīnas Račko grāmatas «Sasietā» atvēršanas svētkus bija uzņēmies vadīt televīzijas «Rīga TV24» raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš. Zīmīgi, ka viņš jau vadījis arī trīs iepriekšējo Račko grāmatu prezentācijas.

Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Par muzikālo baudījumu šoreiz rūpējās Ivo Grīsniņš-Grīslis, kas saposies pēc visiem jaunākās modes kanoniem.

Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Pasākuma apmeklētājus gaidīja arī īpaši pārsteigumi - juvelieris Arvis Kotins prezentēja kulonu «Daudzpunkts», kas izgatavots no baltā zelta un trīs melniem briljantiem kā analogs Karīnas Račko jaunās grāmatas «Sasietā» stāsta liktenīgajai rotaslietai.

Oksana Džadana/F64 Photo Agency

Deju studijas «Royal Dance Studio» vadītāja Arita Kukuvasa atklāja, ka sākusi veidot deju izrādi pēc Karīnas Račko romāna «Samaitātā» motīviem. Nelielu priekšnesumu kā ieskatu gaidāmajā izrādē tovakar sniedza horeogrāfe Marta Zālamane.