Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Evijas Skultes vīrs steidz bučot jauno sievu

Aimurs pēc pirmizrādes ir priecīgs satikt savu mīļoto sievu Eviju, kuru turpat teātra Baltajā zālē apskāva un mīļi noskūpstīja. © Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency

Pirmizrādi noskatījās arī Nacionālā teātra aktrises Evijas Krūzes (Skultes) vīrs, igauņu uzņēmējs Aimurs Krūze. Viņš tik ļoti bija sajūsmā par sievas aktierspēli, ka pirmizrādes svinīgajā banketā steidza samīļot un sabučot savu nupat kā apprecēto sievu.

Pirmizrāde «Katls» bija pirmais iestudējums, ko aktrises Evijas Krūzes laulātais draugs apmeklēja vīra statusā, jo, kā zināms, pāris apprecējās šā gada augusta izskaņā. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Aimurs atklāja, ka viņam ļoti patikusi izrāde un Evija tajā bijusi īpaši skaista un patiesa. «Uzvedums ir ļoti labā līmenī. Tā forma bija interesanta un viegli saprotama. Vēsture jau ir mans darbs, mana izdevniecība lielākoties izdod vēsturiska satura grāmatas. Tāpēc es arī zinu Latvijas vēsturi. Taču, protams, izrādē bija arī nianses, ko nesapratu valodas barjeras dēļ. Būs nopietni jāķeras klāt latviešu valodas apguvei,» teic Aimurs Krūze.

Beidzamajā laikā igauņu uzņēmēja dzīve paiet lielākoties automašīnā un ceļā no Rīgas uz Tallinu un otrādi. «Esmu nedēļu Rīgā un nedēļu Tallinā. Protams, gribas vairāk laika pavadīt ar sievu Rīgā, bet darbs un bizness ir Igaunijā. Jāpaskatās, kā darbi sokas arī bez manis, un tad arī varētu vairāk laika pavadīt Rīgā,» stāsta igauņu uzņēmējs.