VAKARA ZIŅAS. Kivičs apgalvo, ka nav zvērīgi sitis Lieni

© F64 Photo Agency

Pēdējās nedēļas laikā plašsaziņas līdzekļos un sociālajos tīklos visvairāk apspriestā tēma ir mūziķa un grāmatu autora Andra Kiviča un sabiedrības dāmas, gleznotājas un skaistumkaralienes Lienes Skulmes attiecību stāsts. Izskanējušas runas, ka Andris esot pacēlis roku pret Lieni un viņa pat no gūtajām traumām nonākusi medicīnas iestādē. Taču viennozīmīgas taisnības nav šajā jautājumā, jo neviens tā arī nav redzējis, vai tik tiešām Lienes seja ir sadragāta un vai viņa kaut kur citur nav guvusi traumas, nevis no mīļotā cilvēka paceltās rokas. Tie, kas seko līdzi šim mīlas stāstam, tagad sadalījušies divās frontēs, vieni aizstāv Kiviču, otri Skulmi.

Andris Kivičs par notikušo aktīvi runā gan sociālajos tīklos, gan arī ar »Vakara Ziņām«, bet Liene Skulme ir pazudusi no sociālo tīklu laika joslas, kā arī neatbild uz mobilā tālruņa zvaniem. Viņas tālruņa numura automātiskā atbilde paziņo - izskatās, ka šis cilvēks šobrīd nevar atbildēt uz zvanu - un iesaka mēģināt zvanīt vēlreiz nedaudz vēlāk. Taču nu jau vairākas dienas neizdodas sazināties ar Lieni arī Andrim Kivičam. Viņš ir ļoti sarūgtināts par šādu mīļotās sievietes rīcību, jo, sākot no pērnā gada 9. novembra abi bijuši kopā kā pāris un informējuši viens otru par savām gaitām. Tikmēr ir izskanējusi informācija, ka Liene devusies uz klosteri Liepājā, savukārt kāds cits viņu redzējis, pastaigājoties netālu no Liepājas tirgus. Andris prāto, ka klosterī nemaz tik viegli un ātri nevar nokļūt. Viņš gan ar sociālo tīklu palīdzību, gan ar »Vakara Ziņu« starpniecību aicina Lieni atgriezties mājās un ar viņu sakontaktēties. Andris ir ļoti nepatīkami pārsteigts, ka viņš tiek vainots vardarbībā un zvērīgā Lienes piekaušanā. Turklāt policijā pret Andri vērsušies Lienes radinieki, kas uzrakstījuši iesniegumu. Skaļais incidents sācies 19. septembra vakarā, kad Liene un Andris bijuši izklaides centrā «Bowlero».

Abi ir sastrīdējušies, taču Andris pilnībā noliedz, ka būtu vardarbīgi tovakar izturējies pret Lieni. Jā, viņš esot iebelzis ar dūri pret krēsliem, bet ne jau pret Lieni. Vēl viens pāra strīds bijis pie Nacionālā teātra. Kad abi sastrīdējušies, Andris pagriezies, lai ietu prom. Bet tad atcerējies, ka visu nupat saņemto honorāru atdevis un tas kopā ar abu dzīvokļa atslēgām ir pie Lienes, tāpēc atgriezies.

«Piegāju pie Lienes un attaisīju viņai somu. Viņa gan negribēja somu atvērt, bet es izrāvu to, no kuras izņēmu dzīvokļa atslēgas un no maka naudu, lai varu nokļūt mājās. Neko vairs nerunājot, pagriezos un devos prom. Un tikai pēc tam uzzināju, ka viņa satikusi brālēnu Dzintaru, ko es gan gada laikā, kopš dzīvojam kopā, nekad neesmu redzējis. Brālēns esot aizvilcis Lieni uz Carnikavu, un viņa esot arī sasista, un ka gala rezultātā viņa esot nonākusi klosterī Liepājā. Kaut kāds «bulšits». Klosterī nemaz tā nevar tikt! Protams, tās šuves uz galvas viņai ir. Pēc «Bowlero» kluba apmeklējuma viņa man zvanīja, ka esot nokļuvusi Stradiņa slimnīcā un viņai šujot galvu. Es vaicāju, nu kas noticis, uz ko Liene atbildēja, ka nogāzusies pa trepēm. Nu es tam vis nenoticēju un teicu, lai izdomā ko oriģinālāku. Pēc tam internetā sāka izplatīties informācija, ka kaut kāda sieviete esot redzējusi, ka es klubā esmu sitis Lieni. Es tiešām gribētu satikt šo sievieti, un lai viņa man pastāsta, kā tad tas noticis. Nākamajā dienā mēs ar Lieni devāmies nofilmēt reklāmas rullīti un vēl paēdām. Nu kā tad Liene varētu pārvietoties, ja es tik zvērīgi viņai būtu sasitis seju? Nu ko, jūs tiešām domājat, ka es ar dūri sitīšu pa seju!? Es tiešām tā nedarītu! Ja mani sieviete ārprātā izved un melo, acīs skatoties, es varu uzšaut pļauku, esmu uz to spējīgs. Man nav pieņemami, ja sieviete par mani vai kādu man tuvo cilvēku sāk nekaunīgi ņirgāties, tad diemžēl seko pļauka no manis, bet ne jau sitieni, jo es nesaprotu, kā mīļotais cilvēks šādi var runāt. Jā, ja esmu pamatīgi novests, es varu salauzt slotu, krēslus vai kaut kādu priekšmetu mest pret sienu, bet es nesitu sievietei ar kulakiem,» situāciju komentē Andris Kivičs.

Viņš arī atzīst, ka abi kopš pērnā gada 9. novembra viens bez otra nevar dzīvot: «No jaunā gada neesam šķīrušies ne uz vienu dienu. Liene tiešām bez manis nevar dzīvot. Kopš bērni ir viņai prom, es nevaru pat mierīgi uz veikalu aiziet, kā Liene man zvana un vaicā, kur es esmu, jo viņa bez manis nevarot. Viņa itin visur nāk man līdzi. Man pat manas meitas ir vaicājušas, kāpēc Liene kā tāds sunītis visur man staigā līdzi? Tā mēs visu laiku esam kopā bijuši, bet nu jau piecas dienas viņa pilnīgā mierā pavada laiku kaut kur ārpus mājas, neinformējot mani par savām gaitām. Medijos raksta, ka par viņu ģimene tagad rūpējoties. Kāda ģimene? Kur tā ģimene bija visu laiku, kad mēs bijām kopā? Zinu, ka Lienes māte un māsa bija pateikusi jau mūsu attiecību sākumā, ja Liene būs kopā ar mani, tad ģimene no viņas novērsīsies. Forša ģimene, vai ne!? Šajā ģimenē kaut kas nav kārtībā, tur ļoti daudz melnas un smagas lietas ir apakšā.»

Pilnu rakstu lasi jaunākajā "Vakara Ziņas" numurā vai www.vz.lv

Svarīgākais