Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Labklājības ministre vairs neuztraucas, ka viņu dēvē par seksīgo

Labklājības ministre tiešām izceļas ar savu seksapīlu un pikantajām kleitām. Uz «Rīga TV24» sestās sezonas atklāšanu viņa ieradās tērpā, kas apkārtējo skatam atsedza ministres dekoltē zonu un slaidās kājas. Ministre atklāja, ka šī kleita ir viņas spontānais pirkums tepat Latvijā, kas domāta siltiem vasaras vakariem un ļoti labi iederas brazīliešu ballītes stilā. © Vladislavs Proškins/ F64 Photo Agency

Televīzijas «Rīga TV24» sezonas atklāšanas ballīti apmeklēja arī labklājības ministre Ramona Petraviča ar savu palīdzi. Ministre kā allaž arī šoreiz bija tērpusies krāšņā kleitā, kas piemeklēta atbilstoši eksotiskās ballītes noskaņām brazīliešu stilā.

Jau krietnu laika posmu Ramona Petraviča plašsaziņas līdzekļos tiek dēvēta par vienu no seksīgākajām politiķēm. Pievilcīgā dāma sarunā ar »Vakara Ziņām« atzīst, ka sen jau ar šo apzīmējumu ir samierinājusies un to pieņēmusi, un it nemaz neuztraucas. Tāpat viņa piekrīt, ka sievietei ir glaimojoši saņemt tik spēcīgu un sievišķīgu komplimentu. «Es vispār ļoti daudz komentāru saņemu par sievišķību. Esmu arī uzaicināta uz dažādiem sieviešu kolektīviem, lai iedvesmotu sievietes uzdrīkstēties būt sievišķīgām,» atklāj ministre.

Savu vizuālo tēlu Ramona Petraviča veido pati. «Es variēju, un tas pat neaizņem daudz laika, lai ik dienu mazliet pamainītu matu sakārtojumu. Katru rītu jau nelokoju matus, bet ir dažādi varianti, kā pamainīt frizūru, lai visu laiku nebūtu vienveidīgs tēls un izskats. Frizūras un grimu veidoju sev pati, vienīgi man ir sava šuvēja, kas darinājusi atsevišķus tērpus,» viņa paskaidro.

Ministre lielākoties apģērbu iegādājas Amerikā, jo atzīst, ka Latvijā un citviet Eiropā pieejamais apģērbs ir drūmos un pelēkos toņos, bet Amerikā veikalu sortiments piedāvā košus un krāsainus tērpus. «Mani krāsu toņi ir - gaiši zils, ugunīgi sarkanais un arī baltais,» viņa piebilst.