Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Liene Zemīte ar restorānu pārceļas uz Rīgas centru

Restorāna atklāšanas lenti Liene Zemīte pārgriež svētkiem par godu ceptā kūkā. © Aksels Zirnis

Aizvadītajā nedēļā Liene Zemīte ģimenes un tuvāko draugu lokā svinīgi atklāja sava jaunā koncepta pilsētrestorānu «Lapsas māja». Liene ar savu lolojumu no Āgenskalna, kur mitinājās piecus gadus, ir pārcēlusies uz plašākām telpām Rīgas centrā.

«Lapsas mājas» saimniece Liene Zemīte atzīst, ka pienācis laiks paplašināties un kļūt vēl pieejamākiem ikvienam pilsētniekam, tādēļ no Āgenskalna telpām viņa ar restorānu pārcēlusies uz Tērbatas ielu. «Mūs iedvesmo klienti, tādēļ esam pārcēlušies uz plašākām telpām, kur piedāvāsim izsapņotus sapņus un jaunas iespējas gardā formātā. Tērbatas iela vienmēr ir bijusi mana mīļākā Rīgas iela, jo tieši šeit es jūtos kā mājās, tādēļ prieks saimniekot jaunajās telpās ir divtik liels. Man ir laimējies, jo ar mani ir spēcīga komanda, ar kuru kopā esmu vairāk nekā piecus gadus. Kopīgi saimniekosim, radīsim un lutināsim klientus,» apņēmības pilna ir Liene.

Jaunajā pilsētrestorānā ir pieejamas brokastis gan steidzīgajiem, gan rīta stundu baudītājiem, savukārt pilsētniekiem un birojā strādājošajiem tiek piedāvātas spēcinošas pusdienas un vakariņas. Viens no jaunumiem ir plašas, radošas telpas biroja sapulcēm, pārrunām, jaunu ideju ģenerēšanai vai vienkārši kolēģu kopīgai pasēdēšanai un vēderu palutināšanai. Telpas ir pieejamas arī bērnu ballītēm vai citiem dzīves notikumiem. Brīvdienās tiek piedāvāta jauna versija rīta maltītei «Krāsainās brokastis», kur ikviens var izvēlēties no trim krāsām sev tuvākos produktus un nokomplektēt savas porcijas lielumu.

Aksels Zirnis

Liene Zemīte ar savu komandu, ar kuru ir kopā vairāk nekā piecus gadus, svinīgi atklājot savu jauno pilsētrestorānu «Lapsas māja».

Aksels Zirnis

Restorāna saimnieci šā skaistā notikuma dienā kā allaž ieradies atbalstīt vīrs, uzņēmējs Oskars Zemītis.

Aksels Zirnis

Muzikālu priekšnesumu sniedza dziedātāja un vokālā pedagoģe Karīna Tropa ar dzīvesbiedru, basģitāristu Robertu Rasu.

Aksels Zirnis

Restorāna atklāšanu apmeklēja arī jaunlaulāto pāris - TV3 raidījuma «Nekā personīga» vadītāja Ilze Jaunalksne un LTV žurnālists Gundars Rēders.