Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Sipenieces jaunākā meita muzicē uz ielas

© Ingrīda Punka

Aizvadītās nedēļas nogalē dažādās galvaspilsētas vietās norisinājās Rīgas svētku sarīkojumi, kuros dažādās aktivitātēs iesaistījās arī pašmāju populārie ļaudis.

Ingrīda Punka

Kādreizējā raidījuma «Degpunktā» vadītāja Ieva Brante nu jau pirms kāda laiciņa pieņēmusi ziņu redaktores darbu «Radio SWH».

Ingrīda Punka

Nacionālā teātra aktieris Uldis Siliņš Latgales novada tirdziņā labu laiku ķimerējās, līdz pats savām rokām uzmeistaroja sauso ziedu kompozīcijas. Tirdziņā aktieris iegādājās arī dažādus keramikas nieciņus.

Ingrīda Punka

TV un radio zvaigznes Baibas Sipenieces-Gavares jaunākā meita Hermīne Sipeniece-Gavare Ielu muzikantu dienā uzstājās ar savām improvizācijām Vaļņu ielā.

Ingrīda Punka

Ansis Klintsons vadīja tiešraidi no Rīgas brīvostas un pacienāja »Vakara Ziņas« ar populārā pavāra Elmāra Taņņa vārīto zupu.

Ingrīda Punka

Ingrīda Punka

Ingrīda Punka

Pēc aktieru un mūziķu nakts basketbola mača kā labāko spēlētāju apbalvoja Dailes teātra aktieri Andri Buli, par ko īpaši emocionāli viņu sveica šovmenis Renārs Zeltiņš. Komandas biedri arī - meta, meta gaisā Buli, kamēr nometa zemē!

Ingrīda Punka

Pēc aktieru un mūziķu basketbola mača sekoja muzikālā performance. Dziedātājs Juris Jope iejutās Žorža Siksnas tēlā un kopā ar mūziķiem izspēlēja dziesmu «Muļke sirds», bet Dailes teātra aktieris Niklāvs Kurpnieks pēc aktīvās spēles paguva pārtapt par slaido Viktoru Lapčenoku un kopā ar aktieru komandu atraktīvi izspēlēja dziesmu «Es ar savu cisu maisu»!

Ingrīda Punka

Interesanti, ka televīzijas kanāla «Rīga TV24» raidījumu vadītājs Aivis Ceriņš aktīvi spēlēja aktieru komandā kā leģionārs! Varbūt vēl kļūs par aktieri? Dziesmas laikā Aivim bija smieklīga bižaina parūka!

Ingrīda Punka

Aktieru un mūziķu basketbola komandu pārstāvjus Daumantu Kalniņu, Andri Buli un Ķirsi intervē «Radio SWH» ētera personība, arī aktieris Arturs Krūzkops.

Ingrīda Punka

Kamēr Daumantu Kalniņu intervē, viņu pacietīgi gaida draudzene - populārā dejotāja Ieva Kemlere.

Ingrīda Punka

Aktieru un mūziķu basketbola maču ar lielu interesi noskatījās arī uzņēmējs, Latvijas Bobsleja un skeletona federācijas prezidents Jānis Kols ar sievu Mārīti un abu meitu Elizabeti.

Ingrīda Punka

TV 3 populārā seriāla «Viss pa jaunam» kolēģi - Edgars Samītis un Dainis Grūbe iestiprinās pēc pusnakts mača.

Ingrīda Punka

Raimonds Vējonis no prezidenta par deputātu komandas treneri!

Ingrīda Punka

Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs ar dēlu Denisu.

Ingrīda Punka

Politiķu basketbola maču ar lielu interesi vēroja arī TV un radio personība Maija Rozīte ar vīru - uzņēmēju Kasparu Krištopanu.

Ingrīda Punka

Divi Zeltiņi griež svētku torti - šovmenis Renārs Zeltiņš un Rīgas brīvostas pārvaldnieks Ansis Zeltiņš!

Ingrīda Punka

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas «Wizards» spēlētājs Dāvis Bertāns Rīgas svētkos Esplanādes tirdziņā ar meitiņu Milu un sievu.