Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Hokejists Ābols un Priedes mazmeita precēsies slepus

© Ekrānuzņēmums no Instagram

Hokejists Rodrigo Ābols un viņa līgava Paula Priede, dramaturga Gunāra Priedes dzimtas atvase, bez liekas ažiotāžas plānojuši nākamnedēļ apprecēties Ventspilī pie jūras. Ceremonijā piedalīsies tikai vecāki, bet skaļas un plašas kāzas tikšot dzertas nākamgad, uzzināja »Vakara Ziņas«.

Rodrigo un Paula ir attiecībās jau vairāk nekā piecus gadus, lēmums apprecēties nav sasteigts, lai gan šajā gadījumā tas ir saistīts ar jaunā hokejista profesionālo karjeru. Viņu uzaicināja spēlēt Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Floridas «Panthers». Līgums ir parakstīts, un Latvijas izlases uzbrucējam Rodrigo Ābolam ir jāpošas lidojumam uz Floridu. Lai kopā ar viņu varētu būt arī Paula, viņai oficiāli un pēc visiem papīriem jābūt hokejista sievai.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Priede (@paulapriede) on

Pāris gatavojās dzīvot un strādāt Zviedrijā, kur hokejists bija paredzējis arī nākamajā sezonā spēlēt Zviedrijas augstākās līgas klubā «Orebro». Ābols pagarināja līgumu ar Zviedrijas klubu uz divām sezonām, bet, saņemot «Panthers» piedāvājumu, divas nedēļas, pēc paša sacītā, klusējis kā partizāns, jo nedrīkstējis izpaust informāciju par jauno darbavietu NHL. Erebrū, kur abi dzīvoja, jauno ziņu nevarēja ilgi noslēpt. Turklāt Banku augstskolas absolvente Priede bija bankā nostrādājusi vien divas nedēļas, un arī viņai nācās uzteikt darbu, jo jaunā sieviete izlēma par labu topošā vīra karjerai. Ābols gan stāstīja, ka «Orebro» kluba pārstāvji viņa izvēli akceptējuši un nav piktojušies, bet viņam sestā lielākā Zviedrijas pilsēta Erebrū bijusi dzīvošanai tīkama - juties tur kā mājās.

View this post on Instagram

A post shared by Paula Priede (@paulapriede) on

Pagājušā gada jūlijā Ābols bildināja savu iecerēto Itālijā atpūtas laikā, un pāris par to nekavējās pavēstīt sociālajos tīklos, ievietojot fotoattēlus. Nākamgad viņi plāno ierasties Latvijā un nosvinēt kāzas kopā ar draugiem un radiem.