Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Hosamam Abu Meri un Lindai Krūmiņi būs eiropeiskas kāzas

© Vakara Ziņas arhīvs

Latvijā iecienītais gastroenterologs Hosams Abu Meri (44) un viņa izredzētā LTV «Rīta panorāmas» moderatore Linda Krūmiņa (39) šovasar gatavojas iestūrēt laulības ostā. Pēc iepriekšējās attiecību pieredzes Hosams šobrīd ļoti nevēlas gari un plaši stāstīt par savām attiecībām un gaidāmajām kāzām, atzīstot, ka savu privāto dzīvi nevēlas darīt visiem zināmu un publisku.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« Hosams Abu Meri pastāsta, ka viņa un Lindas Krūmiņas kāzas šovasar ieplānotas Latvijā. Lai arī Hosams dzimis un audzis musulmaņu valstī - Libānā -, viņš nav musulmanis. Hosams atklāj, ka nekad nav bijis reliģisku uzskatu piekritējs, tādēļ arī gaidāmās kāzas būs eiropeiskā stilā. Protams, no Libānas uz kāzām Latvijā ieradīsies arī Hosama ģimene. Topošajai sievai jau izveidojušās draudzīgas attiecības ar Hosama vecākiem.

Pēc iepriekšējo attiecību neveiksmīgās pieredzes Hosams Abu Meri atklāj, ka atsaka intervijas, kas skar viņa privāto dzīvi: «Nevēlos afišēt un vairs komentēt savas attiecības.»

Pirms tam gastroenterologs Hosams Abu Meri bija precējies ar kādreizējo iekšlietu ministri, tagad viesnīcas «Hotel Roma» vadītāju Lindu Mūrnieci. Abu laulība izjuka 2017. gada vasarā. Neilgi pēc tam tapa zināms, ka Hosama sirdi iekarojusi pievilcīgā LTV moderatore Linda Krūmiņa.

Ja Hosamam šīs būs trešās laulības, tad Lindai pirmās.