Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kubasovas rada brīnumlīdzekli, par ko raksta pat ārzemēs

© Māsu Kubasovu privātais arhīvs

Skaistumkonkursu laureātes, modeles, influenceres un māsas Simona un Diāna Kubasovas nobibinājušas kosmētikas līdzekļu zīmolu «Fast Beauty Co». Māsu radītie skaistumkopšanas produkti ir izpelnījušies ievērību arī ārzemju medijos un jau guvuši labas atsauksmes modes dāmu aprindās.

Māsu Diānas un Simonas Kubasovu ikdiena bieži vien aizrit, ceļojot no vienas valsts uz otru, nemitīgā skrējienā no vienas lidmašīnas uz citu. Un atrast ideālu skaistumkopšanas līdzekli, kas iederētos abu daiļavu piesātinātajā grafikā, no piedāvāto zīmolu klāsta, nebija viegli. Tādēļ dzima ideja par skaistumkopšanas produktiem, kas būtu piemēroti mūsdienu steidzīgajam laikmetam un dāmām, kurām ik rīta sejas maskas uzklāšana, kas prasa 20 minūtes, ir par ilgu.

Sadarbībā ar Ņujorkas un daudzu slavenību iecienīto dermatologu Dhaval Bhanusali māsas Kubasovas radīja sejas un acu masku. Šīs zelta plāksnes jeb sejas un acu maska ne tikai lieliski uzlabo sejas ādu, bet arī izskatās estētiskāk nekā ierastās sejas maskas. Māsu radītā sejas maska ir ērti uzklājama un ļoti parocīga.

Vairāk lasi žurnālā "Vakara Ziņas" vai www.vz.lv