Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Edgars Toretto: Būt tēvam – labākais, kas ar mani ir noticis!

© Privāts arhīvs

Mudinot aizdomāties par tēva lomu mūsdienu ģimenē, televīzija sievietēm «STV Pirmā!» skatītājiem sarūpējusi izaicinošu pašmāju šovu «Tēt’, brauc mājās!» Tajā kopumā desmit tēvu no visas Latvijas uz trim dienām dodas prom no savām mājām, bet viņu vietā pie ģimenes stūres stājas kāda no pašmāju slavenībām. Jau nākamajā raidījumā mēs varēsim vērot TV šovu zvaigzni un producentu Edgaru Toretto, kas pieņēmis līdz šim nebijušu izaicinājumu un iejutīsies kādas iepriekš nesatiktas ģimenes dzīvē. Arī reālajā dzīvē Edgars ir ģimenes cilvēks – meitiņas Ebigeilas (1,5) un audžudēla Aigara (8) tētis. «Tēt’, brauc mājās!» šovs televīzijā «STV Pirmā!» ceturtdienās pulksten 21.00.

Edgars Toretto atklāj, ka viņam ir ļoti svarīga ģimene un bērni. Tādēļ viņš ar lielu lepnumu stāsta gan par savu mazo meitiņu Ebigeilu, gan audžudēlu Aigaru. «Es vienlīdzīgi mīlu savus bērnus. Pēc darba cenšos veltīt uzmanību kā vienam, tā otram. Aigars, cepuri nost, jau ir patstāvīgāks - spēlējas un mācās, bet Ebigeila, kā jau meitene, vēlas sev lielāku uzmanību. Tēva lomā jūtos ļoti labi. Būt tēvam - tas ir labākais, kas ar mani dzīvē jebkad ir noticis. Mani sapratīs tikai tie tēvi, kas paši ir kļuvuši par tēviem un kam bērni aug acu priekšā.

Savai sievai ļauju no rītiem ilgāk pagulēt, jo, kad meitiņa mostas, arī man sākas rīts, un tad mēs abi darbojamies.

Ebigeila iet gulēt deviņos vakarā un septiņos no rīta mostas. Visu nakti viņa mierīgi guļ. Man ļoti patīk rīti kopā ar meitiņu. Tad abi saģērbjamies un paēdam divatā brokastis. Viņa jau mums ir liela meitene, kurai ir sava pasaule. Jāpaskatās no rītiem gan multenītes, gan jāpaskraida. Meitiņa zina jau vairākus vārdus, bet esmu novērojis, ka viņai šobrīd ir ļoti aktuāla tā sauktā «Minjonu» valoda, kad pati veido savus vārdiņus.»

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv