Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Skulme un Kivičs apsver iespēju pārcelties uz Kataru

© «STV Pirmā!» publicitātes foto

Mūziķis un partijas «KPV LV» 13. Saeimas deputāta kandidāts Andris Kivičs jau kopš pērnā gada nogales ir populārākais cilvēks valstī, pateicoties atklātajam mīlas romānam ar gleznotāju un skaistumkaralieni Lieni Skulmi. Cilvēku interese par šo mīlnieku pāri ir tik liela, ka viņu gaitas jau no marta sākuma būs redzamas pat televīzijas kanāla «STV Pirmā!» realitātes šovā «Kivičs. Pavisam privāti».

«Tas būs skatītākais seriāls! 100 punktu!»

Jau iepriekš tika baumots, ka par Andra Kiviča dzīvi tiks veidota dokumentālā filma vai arī abi ar Lieni veidos blogu par attiecībām. Mūziķis dzelzi kaļ karstu un paralēli skaļajiem paziņojumiem 8. martā klajā laidīs savu otro grāmatu «It kā tu kaut ko zinātu» un būs redzams arī «STV Pirmā!» televīzijas raidījumā «Tēt, brauc mājās!». Tāpat viņš nav atmetis ieceri par sava personīgā bloga veidošanu un šobrīd filmējas arī jaunajā realitātes šovā, kas radīts par godu Kiviča un Skulmes attiecībām. Sazinājāmies ar pašu mūziķi, lai uzzinātu plašāk par viņa jauno projektu: «Dokumentālās filmas vietā patiesībā ir realitātes seriāls.

Kā iesaistījāmies? Tauta pateica priekšā. Cilvēki jau teica, ka vajag taisīt realitātes seriālu par mums. Ar mums sazinājās producenti no producentu apvienības «Brīvdiena», nolēmām, ka varētu veidot šādu šovu. Atšķirībā no Osborniem (TV realitātes šova par rokmūzikas veterāna Ozija Osborna ģimeni - red. piez.) mums katru dienu ir kaut kādas lietas darāmas. Mēs dzīvojam savu dzīvi, vienīgi mazliet vairāk sakārtojam ikdienas darāmos darbus. Realitātes šovu filmējam mūsu īstajā vidē. Kameras man tik ļoti netraucē. Vienkārši filmējamies, dzīvojam kopā ar producentiem un operatoriem un dodamies savās gaitās. Šovu varēs skatīt aptuveni mēnesi. Būs labi, interesanti, un, galvenais, lai visi skatās. Latvijā šāds realitātes šovs iepriekš nav bijis. Manas prognozes ir tādas, ka tas būs skatītākais seriāls! 100 punktu!»

Vai pāris plāno pārcelties uz dzīvi citā valstī?

«Stabili zinām, ka brauksim projām. Mēs jūtam, ka ar savu temperamentu, mentalitāti un dzīves izpratni Latvijā īsti neiederamies.

Konkrētu datumu, kad brauksim projām, vēl nezinām. Plānojam, ka tas notiks pavasarī, visdrīzāk, martā vai aprīlī. Joprojām ir vairāki varianti. Nespējam vēl izlemt starp Eiropu, Kataru vai Ameriku. Skaidri zinām, ka uz Angliju un Īriju nebrauksim. Sen figurē Amerika, jo Lienei tur dzīvo radinieki. Vienīgi attur fakts, ka Amerikā ir jākārto darba vīza, kas tomēr ir ļoti dārgi un arī sarežģīti Eiropas pilsoņiem. Lai apciemotu bērnus, arī būtu jāmēro drausmīgais gaisagabals. Ir varbūtība, ka dosimies dzīvot uz Kataru. Tur jau dzīvo mans draugs. Šī vieta ir arī ekonomiski stabils variants, jo mazāka alga par aptuveni astoņiem līdz desmit tūstošiem tur nav,» par nākotni aizdomājas Andris Kivičs.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv