Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Lauris Dzelzītis pirmo reizi "Erotā"

© Mārtiņš Plūme

Sieviešu dievināto Dailes teātra aktieri Lauri Dzelzīti no 15. līdz 17. februārim sastapsim Ķīpsalas hallē, vadot vienu no Eiropas vērienīgākajiem erotikas festivāliem «Erots 2019».

Tiesa gan, Lauris Dzelzītis nevadīs kaisles pilno programmu viens, bet tandēmā ar tādu pieredzējušu «Erota» vadītāju kā Sigitu Brazdausku.

Aktieris pikantās situācijās ar erotikas piesitienu ne vienu reizi vien nokļuvis arī uz Dailes teātra skatuves, spēlējot dažādu režisoru iestudējumos. Izrādās, ka «Erota» festivālu Lauris Dzelzītis līdz šim nav apmeklējis arī kā skatītājs, tādēļ šoreiz darbu viņš varēs apvienot ar izstādes šovprogrammu apskati.

«Šoreiz mans darbs būs neordinārāks, nekā vadīt vienkāršu izklaides pasākumu. Domāju, ka tas varētu būt gana interesanti, neierasti, vēl jo vairāk, ja līdz šim ne reizi neesmu apmeklējis šāda veida pasākumu, tad būs aizraujoši to vadīt,» nosaka Lauris Dzelzītis un aicina itin visus, kas jau sasnieguši 18 gadu vecumu, nākt un skatīties «Erotu». «Gaidu gan sievietes, gan vīriešus, jo nav teikts, ka tikai pāri var nākt. Galvenais, lai ir interese, un nav svarīgi, vai cilvēks ir vai nav attiecībās. Tam nav nozīmes! Intīmas attiecības ir visiem cilvēkiem,» viņš nosaka.