Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Populāras dāmas dalās pieredzē par uzmācīgajiem dienvidniekiem

© F64

Katrīne Sauliete: «Ja koķetēsi un smaidīsi, viņi būs klāt!»

«Man, paldies Dievam, nav bijuši nekādi starpgadījumi. Es vienmēr esam braukusi atpūsties kopā ar ģimeni. Viena pati nebraucu uz tādām vietām.

Vienīgais, kas kūrortos uzmācas, ir personāls, cenšas uzstājīgi pierunāt iet uz visām SPA procedūrām, lai izbaudītu viņu rituālus. Kamēr neesi aizgājusi, tikmēr neliek mieru. Arī tad, ja aizej, viņi vienalga vēlas, lai dodies atkārtoti, piesolot dažādas atlaides.

Es arī neesmu viena gājusi uz publiskām vietām, kur varētu notikt fiziska uzmākšanās. Viss ir atkarīgs no attieksmes. Ja pieļauj, ka tev klāt nāks vīrieši, tad viņi arī pienāks. Ja uzreiz uzliec sev aizsardzības bloku, tad viņi nemaz nenāks. Par visām varītēm viņi neskries pēc tevis. Jā, visi dienvidu zemju vīrieši saka komplimentus. Piemēram, ejot pa ielu, kaut ko uzkliedz. Sievietei jābūt ar pašvērtējumu, lai nav tā, ka katram, kurš uzsmaida, atbildi. Protams, ja pagriezīsies, koķetēsi un smaidīsi, viņi būs klāt. Bet, ja esi vēsa, atturīga un ar savu sejas izteiksmi liec saprast, ka nevēlies uzmanību, viss būs kārtībā. Mums, latviešiem, ir vieglāk būt vēsiem un atturīgiem. Amerikāņu sievietei, kas smaida un ir laipna, varbūt ir grūtības,» ar redzēto dalās uzņēmēja un skaistumkonkursu laureāte Katrīne Sauliete.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv