Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Juris Jansons atgriežas pie līgavas

© Facebook

Tiesībsargs Juris Jansons (45) pēc ilgāka pārtraukuma ir atkal kopā ar savu līgavu, medicīnas studenti Lāsmu. Pāris savas attiecības vairs neslēpj, un no Vecgada ballēm, kuras abi apmeklējuši, daži kadri ievietoti Jansona profilā sociālajā vietnē «Facebook».

Tiesa gan, gari un plaši par savām attiecībām Juris Jansons nevēlas stāstīt, savus privātās dzīves notikumus vēloties paturēt pie sevis. Sarunā ar »Vakara Ziņām« Jansons atzīst, ka bildinājis savu mīļoto sievieti gan vēl neesot, bet tāda iespēja pastāvot. «Jā, mēs esam kopā, bet neesam vēl ne saderinājušies, ne precējušies. Tas ir ļoti personiski un privāti, tāpēc ārpus sava draugu loka neko nestāstu,» tā Jansons. Vaicājot, ar ko nodarbojas tiesībsarga līgava, viņš pastāsta, ka Lāsma studē medicīnu: «Bez juristiem un mediķiem grūti mūsu pasaulē,» par savu un līgavas profesijas nozīmīgumu aizdomājas Jansons.

Pāris ir kopā jau vairākus gadus, taču kādu laiku padzīvojuši šķirti. «Mums ir visādi gājis, bet šobrīd atkal esam kopā,» viņš nosaka.