Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Jēkabsone-Žogota atklāj, ka gaida meitiņu

© F64

Rīgas domes deputāte un bijusī basketboliste Anete Jēkabsone-Žogota 2018. gada 6. oktobrī – 13. Saeimas vēlēšanu naktī – »Vakara Ziņām« atklāja, ka abi ar vīru Edgaru Žogotu gaida pasaulē nākam savu pirmdzimto. Nu atklājies, ka sportiste kļūs par meitiņas mammu.

«Jūtos ļoti labi. Manā dzīvē šobrīd ir ļoti skaists periods, kāds mēdz pienākt katrai sievietei. Paralēli tam mācos Alberta koledžā sabiedriskās attiecības un iesaistos arī politisko jautājumu risināšanā. Mācīties sāku, jo vēlējos kaut ko nedaudz atšķirīgu un savādāku no sporta.

Dzīvē viss jāpamēģina. Esmu cilvēks, kam patīk jaunas vēsmas, un es nekad neapstāšos pie tā, ko esmu darījusi iepriekš.

Protams, sports un basketbols ir manā sirdī, tā tas būs vienmēr. Taču sabiedriskās attiecības ir ļoti plašs jēdziens, kas katram no mums ikdienā iemāca pasniegt sevi. Visās jomās ir svarīga komunikācija. Man dzīve ir interesanta arī bez basketbola. Tā kā bērniņš vēl pagaidām nevienam nav jāatstāj un meitiņa ir manā puncī, tad joprojām darbojos diezgan intensīvā režīmā,» sarunā ar »Vakara Ziņām« par savām ikdienas gaitām pastāsta topošā māmiņa Anete Jēkabsone-Žogota.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv