Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: LR2 šefs uzraksta atlūgumu; darbinieki baidās tikt atlaisti

© F64

Par lielu pārsteigumu kolēģiem Latvijas Radio 2 direktors Armīns Ronis pērnā gada nogalē uzrakstīja un iesniedza Latvijas Radio valdei atlūgumu. Daudzi kolēģi ir šokā par šādu Roņa lēmumu, jo ļoti augstu vērtē viņa darba potenciālu un koleģiāli draudzīgo attieksmi. Tāpat arī ētera personības neslēpj bažas, ka, līdz ar vadības maiņu, daudzi var palikt bez darba.

«Latvijas Radio apstiprina, ka Latvijas Radio 2 direktors Armīns Ronis ir uzrakstījis iesniegumu par darba tiesisko attiecību izbeigšanu pēc projekta «Muzikālā banka» noslēguma ceremonijas, kas norisināsies šā gada 9. februārī, kuras plānošanā un organizēšanā aktīvi iesaistīts arī programmas direktors,» Radio kuluāros izskanējušās runas apstiprināja Latvijas Radio Komunikācijas daļas vadītāja Ieva Aile.

Sazinoties ar Armīnu Roni, viņš šobrīd ir lakonisks un tik vien kā paskaidro, ka pagaidām komentāru par šo situāciju nav.

Iespējams, ka komentāri būs tieši Latvijas rokdziesmu un popdziesmu aptaujas «Muzikālā banka» apbalvošanas ceremonijas laikā, kad Roņa kungs gan radio klausītājiem, gan kolēģiem paskaidros, kāpēc pieņēmis šādu lēmumu.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv