Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kurusova Singapūrā iemīlas: Tik laimīga vēl neesmu bijusi!

© F64

Neilgi pirms Ziemassvētkiem pēc pusgada prombūtnes Singapūrā Latvijā uz dažām nedēļām ieradusies deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova. Ciemošanās mērķi ir vairāki – prestiža sporta deju festivāla «Baltic Grand Prix» vadīšana Ķīpsalā, vecmāmiņas kapavietas sakopšana Lietuvā, ciemošanās pie drauga vecākiem Skotijā, lai pēc tam atgrieztos uz dažām dienām Latvijā pie Aleksandras vecākiem. Starp šiem spraigajiem pārbraucieniem arī »Vakara Ziņām« izdevās sastapt savulaik TV šovā «Dejo ar zvaigzni» iepazīto enerģisko dejotāju, kas atzīst, ka beidzamā pusgada laikā ir tik laimīga kā vēl nekad mūžā.

Sailgojusies pēc Latvijas Ziemassvētkiem

«Man ir liels prieks pēc pusgada atbraukt uz Latviju, uz mājām. Pa šo laiku, kamēr būšu mājās, ir jāsatiekas ar draugiem. Jau nākamajā dienā pēc atlidošanas devos uz deju čempionātu, kas Ķīpsalā notiek trīs dienas, un visas dienas no rīta līdz vakaram man šeit jābūt klāt,» priecīga par ciemošanos dzimtenē ir Aleksandra Kurusova.

Aleksandra smejas, ka, atgriežoties mājās, pēc siltā un tveicīgā Singapūras klimata beidzot var izjust aukstumu un uzvilkt siltu džemperi. «Tur ziema un vasara ir vienā krāsā. Visu laiku ir +30 °C.

Nekad mūžā tik ilgu laika posmu neesmu pavadījusi siltajās zemēs. Visi jau noteikti zina, ka es dievinu karstumu un tā ir mana stihija. Taču, kad sāka rotāt kokus un pilsētu ar Ziemassvētku rotājumiem, palika dīvaini. Saule un +30 °C, man šāda Ziemassvētku bilde nelīmējās kopā. Sailgojos pēc Latvijas Ziemassvētkiem,» atklāj deju pasniedzēja. Kamēr viņa būs Latvijā, visas dienas ir rūpīgi saplānotas. Pēc deju čempionāta Aleksandra ar mammu dosies ceļā uz Lietuvu, lai pirms svētkiem sakoptu vecmāmiņas kapa vietu, tad Ziemassvētkos lidos uz Skotiju, lai iepazītos ar drauga vecākiem, un pēc tam mēros atpakaļceļu uz Rīgu, lai draugs iepazītos arī ar Aleksandras vecākiem.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv