Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kiviča sieva: Gribētos kliegt, bet tas neko nemainīs!

© Privāts arhīvs

Pēc septiņu gadu kopdzīves, kas pēkšņi izjuka tieši pirms gadu mijas, Madara Kiviča ar meitām Keitiju (6) un Kimu (5) šos Ziemassvētkus un Jaungadu sagaidīs bez tēta un vīra Andra Kiviča. Arī eglīti Andris šoreiz gādāja jau citai ģimenei, bet Madarai palīdzēja draugi. Kiviča sievai dzīve neapstājās tajā brīdī, kad viņa saprata, ka vīram ir cita. Ar jaunā pāra publikācijām presē un sociālajos tīklos Madara sadzīvo braši – nerādot publiski asaras un sāpes, kas nenoliedzami ienākušas viņas dzīvē.

Šajā šķiršanās pārdzīvojumā Madaru atbalsta ne tikai ar Andri kopīgie ģimenes draugi, paziņas un ģimene, bet arī sabiedrībā populāri cilvēki un pat svešinieki. «Savā nelaimē es esmu iepazinusi ļoti foršus cilvēkus, kuri ir gatavi palīdzēt un kuriem bijušas līdzīga rakstura problēmas. Tas mani iedrošina, ka neesmu viena ar šādu dzīves scenāriju. Jā, viss notika tik pēkšņi! Lai arī vēl tik nesen sociālajos tīklos Andris ievietoja bildes ar bērniem, ar mani, tagad viņš pamazām šīs fotogrāfijas izdzēš. Es nedzēsīšu, jo tā taču ir daļa no manas dzīves. Andris vienmēr būs daļa no manas dzīves, jo mums ir divi kopīgi bērni, un mēs viens no otra neaizbēgsim, pat ja mums gribētos. Tāpat es ceru, ka arī ar Andra dēlu Kristoferu no iepriekšējām attiecībām manām meitām saglabāsies labas attiecības, jo viņš ir meitenēm pusbrālis.

Kad Andris aizgāja no mājām, sākumposms bija tik straujš, ka mēs no tā visa apmulsām, un bija grūti.

Protams, no vienas puses, gribētos kliegt par notikušo un būt skarbai, bet es lieliski apzinos, ka tas neko nemainīs. Man vaicā cilvēki, vai es nevēlos piezvanīt Andra tagadējai draudzenei un kaut ko stingrāku pateikt? Es tā nekad nedarītu, jo tas taču neko nemainīs!

Kad tētis vairs nenāca mājās, meitenes man nemitīgi prasīja, kur ir tētis? Lieki teikt, ka mēs bēdājāmies un raudājām. Mums bija ļoti skumīgi. Tas patiešām notika ļoti, ļoti strauji. Ja Andris stāstīja par gada krīzi mūsu attiecībās, tad es varu teikt, ka krīze mums iestājās šajā vasarā," stāsta Madara.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv