VAKARA ZIŅAS. Andra Kiviča sieva Madara: Meitas neatdošu!

© Madaras Kivičas privātais arhīvs

Pēc septiņu gadu kopdzīves, kas pēkšņi izjuka tieši pirms gadu mijas, Madara Kiviča ar meitām Keitiju (6) un Kimu (5) šos Ziemassvētkus un Jaungadu sagaidīs bez tēta un vīra Andra Kiviča. Arī eglīti Andris šoreiz gādāja jau citai ģimenei, bet Madarai palīdzēja draugi. Kiviča sievai dzīve neapstājās tajā brīdī, kad viņa saprata, ka vīram ir cita. Ar jaunā pāra publikācijām presē un sociālajos tīklos Madara sadzīvo braši – nerādot publiski asaras un sāpes, kas nenoliedzami ienākušas viņas dzīvē.

Dzīve pēc vīra aiziešanas no mājām un ģimenes

Aizvadītajās brīvdienās Madaras Kivičas draugi palīdzēja viņai no «Depo» atgādāt mājās eglīti. «Viena es to nevarētu paveikt, bet cik labi, ka mums ir draugi, kas palīdzēja. Eglītes pirkšana izvērtās par skaistu notikumu, jo tajā brīdī, kad jau bijām to iegādājušies un gājām uz mašīnu, sāka snigt. Vēlāk vakarpusē, kad eglīti bijām izrotājušas un braucām uz veikalu pēc saldumiem, jo meitas gaidīja ciemos savas bērnudārza draudzenes, visapkārt bija balts. Ar meitām sajutāmies kā Ziemassvētkos. Mūsmājās eglīte šogad ir citādāka nekā iepriekšējos gados - gan lielāka, gan tās rotājumu dizainu pamainījām. Turklāt iegādājāmies eglītes bumbas mums netipiskā piparmētru tonī, ko apvienojām ar gaiši brūnām bumbām. Meitenes bija ļoti priecīgas un pašas uzlika egles galotnē zvaigzni. Cenšos ar meitām ļoti harmoniski pavadīt šo skaisto Ziemassvētku gaidīšanas laiku, protams, to aizēno ļoti būtisks fakts - šie svētki paies bez tēta un vīra,» par dzīvi pēc vīra aiziešanas no mājām un ģimenes stāsta Madara Kiviča.

Lai arī viņa pati bija atklājusi, ka pēc vīra tējas dzeršanas vakara ar skaistumkaralieni, sabiedrības dāmu un tekstu autori Lieni Skulmi Andris ir mainījies un viņa prātu nodarbina cita sieviete, Madara atzīst, ka šī situācija nebūtu tik dramatiska, ja Andris pa priekšu būtu izšķīris ar viņu laulību, izrunājies ar ģimeni un tikai pēc tam publiskajā telpā, sociālajos tīklos un žurnālos stāstījis, ka beidzot ir sastapis savu īsto sievieti.

«Kad jau visu zināju, ka Andrim ir cita, mēs sēdējām un runājāmies, un es neslēpu, ka man ir bail ne tikai par finansiālo pusi, bet arī emocionālo, kā tiksim galā ar šo situāciju. Jo mums ar meitām vienmēr ir bijušas ļoti tuvas attiecības un esam daudz laika pavadījuši ģimeniskās sarunās,» viņa piebilst.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv

Svarīgākais