VAKARA ZIŅAS: Ko "X faktora" finālisti darīs, kad šovs būs beidzies?

© F64

Nemanot pienācis TV3 šova «X faktors» otrās sezonas noslēgums. Jau 16. decembrī noskaidrosim, kurš no šiem finālistiem – «Radio trio», «Baritoni» vai varbūt baltkrieviete Keitī (Kattie) – dosies mājās ar uzvaru un iegūs 10 000 eiro, kā arī līgumu ar «Sony Music». Sazinājāmies ar finālistiem, lai noskaidrotu, kā viņi dzīvos pēc tam, kad iknedēļas TV starmešu gaismas būs izslēgtas un par savu vietu Latvijas šovbiznesā būs jācīnās pašiem.

Baltkrieviete Keitī zina, kā iztērēt 10 000 eiro

«Tas vēl īsti nav zināms. Mana iekļūšana finālā jau bija ļoti negaidīta un priecīga. Emociju dēļ pusi nakts negulēju. Fināls jau priekš manis ir ļoti augsts sasniegums.

F64

Gadījumā, ja es uzvarētu, darītu visu, kas būtu manos spēkos, lai izveidotu labu muzikālo karjeru. Noteikti sniegtu koncertus. Varbūt laistu klajā savu pirmo ierakstu albumu. Šobrīd man ir daudz dziesmu, kuras varētu izmantot albumam. Kontakts ar mūzikas kompāniju «Sony Music» būtu lielisks atbalsts, lai īstenotu iecerēto. Nav pareizi prātot, ko darīt ar naudu, pirms iegūta uzvara. Naudas balva gan palīdzētu nosegt profesionālās un tehniskās izmaksas, dziesmu apstrādi un skatuves tērpus. Nedomāju, ka to visu uzreiz var iztērēt, tomēr tas lieti noderētu albuma izlaišanai,» aizdomājas jaunā dziedātāja Keitī, kura uz šovu Rīgā atceļoja no Baltkrievijas.

«Baritoni» pārsteigs ar Ziemassvētku dziesmu

Latgales puišu grupa «Baritoni» uzreiz pēc fināla plāno izlaist savu Ziemassvētku oriģināldziesmu. 2019. gads jaunizveidotajai grupai noteikti tiks pavadīts koncertējot un ierakstot jaunas dziesmas. ««Baritoni» patiesi priecātos par uzvaru, jo būtu piepildījies neiedomājamākais sapnis!» savas domas par uzvaru šovā pauž četri puiši no Latgales - Mārtiņš Strods, Ingars Puncuļs, Normunds Litovnieks un Artūrs Puncuļs.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv

Svarīgākais