Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Andris Kivičs: Liene Skulme neizjauca manu laulību!

© F64

Grupas «Z-scars» solists un TV raidījumu vadītājs Andris Kivičs un skaistumkaraliene, gleznotāja un tekstu autore Liene Skulme šonedēļ paziņoja, ka abu starpā ir izveidojušās attiecības. Sabiedrības nosodījumu, ka Andris aizgājis no sievas Madaras, viņš uzņem uz sevi, norādot, ka viss ir noticis likumsakarīgi un Liene nav aizvīlusi viņu no ģimenes. Jauno pāri pirmo reizi sastapām Ķīpsalas hallē, kur norisinājās lielkoncerts «Mans draugs Mārtiņš Freimanis». Andris tovakar uzstājās, bet Liene viņu atbalstīja no skatītāju rindām.

Ir priekšā laulības šķiršana un vienošanās

Andris Kivičs sarunā ar »Vakara Ziņām« vīrišķīgi uzņemas izstāstīt, kā dzimušas jūtas pret Lieni Skulmi. Arī Liene pati iesaka, ka par šo situāciju labāk izstāstīs Andris. Viņš to arī dara un sarunā vairākkārt uzsvērs, ka ļoti vēlas pasargāt Lieni un viņas trīs meitas, kā arī savus trīs bērnus no sabiedrības komentāriem.

Liene un Andris viens par otru sāka domāt no tā brīža, kad novembra sākumā abi bija satikušies tējas pauzē un saruna, pašiem nemanot, bija ievilkusies uz pāris stundām.

Nu jau abi kā mēnesi dzīvo kopā. Andris sarunas laikā vairākkārt piebilst, ka Liene nebūt nav izjaukusi viņa attiecības ar sievu Madaru un, ja reiz viņš šķiras no sievas, tad turpinās rūpēties par savām meitām, kas dzimušas šajā savienībā. «Pēdējā gada laikā ar Madariņu bijām kļuvuši kā draugi, nevis kā mīlošs pāris. Es zinu, kāpēc tas tā ir noticis. Bijām piedzīvojuši dažas konfliktsituācijas, kad pārāk daudz viens otram pateicām, un kopš tā brīža mūsu attiecībās sākās psiholoģiskais bloks. Nu tā tas dzīvē notiek. Bet Madara ir superīga mamma un kolosāla sieviete. Es domāju, ka 90% vīriešu tā dzīvotu gadiem, bet man vienmēr svarīgākais attiecībās ir bijusi mīlestība. Vienmēr esmu izvirzījis priekšplānā cilvēku, kas man blakus, nevis karjeru. Ja līdzās ir mīlošs cilvēks un tu vari par viņu rūpēties un viņš rūpējas arī par tevi, tad dzīvē viss ir labākajā kārtībā. Nedrīkst dzīvot laulībā bez mīlestības.

Tuvākajā laikā arī gribu vērsties pie notāra, lai šķirtu laulību. Zinu, ka tas ir jāpaveic tuvākajā laikā, bet līdz tam man ar Madaru vēl ir jāapspriež, kā visu sakārtot, lai viņai ir garantija, ka viss būs kārtībā un es rūpēšos par savām meitiņām. Palikt kopā un dzīvot esošajās attiecībās vairs nevarējām. Šajā stāstā galvenais ir mani bērni. Es viņus mīlu un vienmēr rūpēšos.

Attiecībās vienam otru ir jāmīl un jāpievērš uzmanība. Es zinu, ka visā notikušajā ir arī liela mana vaina. Beidzamā gada laikā mēģināju saprast, kas notiek ar mūsu attiecībām, kāpēc ir pazudusi mīlestība un esam kļuvuši par draugiem. Šā gada laikā vedu Madaru uz Norvēģiju, Venēciju, jo likās, ka, esot prom no ierastās vides, kaut kas mūsu attiecībās mainīsies, bet tā vis nenotika, tādēļ pēc ilgākām pārdomām pieņēmu lēmumu šķirties. Un nekādā gadījumā Liene Skulme manu laulību nav izjaukusi, es jau pats varēju šo laulību apturēt martā, aprīlī vai kādā citā mēnesī. Es jau gadu jutu, ka manā dzīvē būs pārmaiņas,» vaļsirdīgi atklāts ir Andris Kivičs.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv