Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kāds ir Ušakova sievas slaidā auguma noslēpums?

© F64

Rīgas mēra Nila Ušakova (42) sieva un divu dēlu māmiņa Iveta Strautiņa-Ušakova (40) var lepoties ar teicamām auguma aprisēm, par ko varētu sapņot daudzas daiļā dzimuma pārstāves.

«Tas jau ir zināms fakts, ka mūsu iekšējās sajūtas atspoguļojas uz sejas. Citiem mazāk, citiem vairāk. Ja dzīvo harmonijā ar sevi, esi apmierināts ar to, ko dari, tas droši vien būs redzams arī ārēji. Protams, es arī neiztieku bez melnajām dienām, kā jau visiem. Domāju, ka ļoti daudz ko katram cilvēkam nosaka gēni un iedzimtība, par ko varam pateikt paldies saviem vecākiem un vecvecākiem.

Atceros, kā mana vecmamma dzīvoja laika periodā, kad vienīgais pieejamais krēms bija «Nivea», ko visi lietoja - vakaros un rītos, smērēja kājas, rokas un seju.

Līdz ar to man jāatzīst, ka es ļoti neievēroju to, kas attiecas uz kosmetoloģiju. Lai gan vajadzētu, bet kosmetologu es neapmeklēju regulāri, lai uzzinātu, kādus krēmus pareizi izvēlēties un ko tieši lietot manam ādas tipam.

Kā jau ikviena sieviete, iespēju robežās cenšos sekot līdzi savam izskatam. Cenšos ēst veselīgi un rītos vingrot. Veģetāriete gan neesmu, bet mans uzturs ir sabalansēts un tajā ir iekļauti visi produkti. Esmu visu mūžu dejojusi, tādējādi arī uzturējusi sevi fiziskā formā. Iespēju robežās apmeklēju arī sporta zāli,» savus ikdienas paradumus, rūpējoties par izskatu, sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj Iveta Strautiņa-Ušakova.

Pilnu rakdtu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv