Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Rīga TV24 pavāršova vadītājs Roberto iesaistās politikā

Roberto Meloni ļoti nepatīk populisms, ko viņš jau iepazinis pērn Itālijas valdības vēlēšanās. © Ornella Rudeviča

Vai tiešām karstasinīgais itālis Roberto, kas ir viens no spilgtākajām televīzijas «Rīga TV24» ētera personībām, nolēmis mest pie malas savu pavāršovu «La Dolce Vita» un iesaistīties politikā?

Par šādām baumām Roberto tikai smejas, bet piebilst, ka sava daļa patiesības šajās runās tomēr ir. Tāpēc par visu pēc kārtas. Daugavpils teātra valdes priekšsēdētājs un mākslinieciskais vadītājs, arī režisors Oļegs Šapošņikovs ķēries pie jauniestudējuma - Krievijas rakstnieka Nikolaja Gogoļa lugas «Revidents» iestudēšanas.

Šī izrāde atspoguļos mūsdienas, saglabājot galvenās sižeta līnijas.

«Jā, viegli nebūs, bet tā būs pilnīgi cita izrāde, nevis tā, ko sarakstījis Gogolis. Šī izrāde atspoguļos mūsdienas, saglabājot galvenās sižeta līnijas. Es atveidošu itāli Adriano Romano, kas kopā ar vēl vienu itāļu draugu ir apmaldījies kādā no Latgales pilsētiņām. Mana atveidotā varoņa Adriano draugs Serdžio Konti ir iepazinies ar kādu skaistu blondīni, kas par savu dzīvesvietu ir uzdevusi Latgales pilsētiņu. Kad nonākam šajā pilsētā, secinām, ka viņas tur patiesībā nav. Viņa ir samelojusi. Mēs ar Serdžio esam nupat kā atbrīvoti no cietuma un bez naudas. Vietējie iedzīvotāji tieši tobrīd gaida pilsētiņā ierodamies Eiropas Savienības kontrolierus. Un viņi mūs notur par šiem kontrolieriem. Tā ir komēdija, un es caur humoru stāstīšu par to, kas notiek.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv