Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kur pazudis bijušais deputāts Mirskis?

© Ingrīda Punka

Pēc tam, kad atkārtoti netika ievēlēts Eiropas Parlamentā un arī pērnā gada pašvaldību vēlēšanās nebija labi rezultāti, Aleksandrs Mirskis jau gadu kā atpūšas. Viņš vada savu biznesu, pārvalda lauku īpašumu Krāslavā, kā arī nodevies savām sirdslietām – motociklam un dziedāšanai.

Tad jau redzēs, kā zvaigznēs būs rakstīts

«Dzīve jau ar to nebeidzas, ka pagājušajā gadā zaudēju pašvaldību vēlēšanās. Ne jau partija neuzvarēja, bet es kā tās vadītājs nebiju visu pareizi izdarījis. Tādēļ diemžēl mēs zaudējām un zinām, kāpēc tā notika. Tāpēc šobrīd esmu paņēmis «time out» (latviskojot no angļu valodas - pārtraukums), lai saskaitītu savas kļūdas, tās izvērtētu un vairāk nedarītu muļķības. Lai gan daudzi pavelkas uz muļķībām, tā dzīvē iekārtots, ka cilvēki sastrādā muļķības un pieļauj kļūdas. Es nesaku, ka nekad vairs neatgriezīšos politikā, tad jau redzēs, kā zvaigznēs būs rakstīts. Taču, skatoties uz to, kas šobrīd notiek politikā, tas nav vērsts valsts labā. Cilvēki kā izbrauca no valsts, tā turpina izbraukt. Vai tiešām šajās Saeimas vēlēšanās tiks ievēlēti klauni? Bet mums taču ir tik lieliska zeme, lieliska tauta. Es nedomāju latviešus vai krievus, bet gan cilvēkus, kas šeit dzīvo,» savu viedokli pauž Aleksandrs Mirskis.

Bijušo politiķi »Vakara Ziņas« sastapa Dzintaru koncertzālē notiekošajā kinofestivālā «Jūras pērle», kur viņš uz skatuves dziedāja paša komponētas dziesmas.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv