Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Maija Silova piedzīvojusi ko amizantu savā dzimšanas dienā

© F64

Pavasara brīvdienās, 5. maijā, jubileju svin TV raidījumu vadītāja, dzīvesstila un modes eksperte Maija Silova.

Sarunā ar »Vakara Ziņām« gaviļniece atminas vienu no savām dzimšanas dienām, kas joprojām spilgti saglabājusies atmiņā: «Esmu tradīciju cilvēks. Man no bērnības ir ieaudzināts svinēt svētkus. Bet dažkārt ir lietas, ko nevaram izplānot. Reiz svētku vakariņās biju uzaicinājusi aptuveni 20 viesus. Viss bija jauki un svinīgi noorganizēts, izņemot nepārvaramus apstākļus, kas sākotnēji visiem likās kā joks. Atklājās, ka TV reportāžu, ko bija paredzēts filmēt pēc dažām dienām, vajadzēja veidot tieši manā svētku vakarā. Dari, ko gribi - viesi, svinības un man gari, gaiši svārki ar jaku, kas nebūt neparedzēja dinamisku pārvietošanos. Bet, tā kā citu opciju nebija, uz stundu atstāju viesus drošās rokās un devos uz darbu.

Bet realitāte izrādījās pavisam cita, vēl vajadzēja iebraukt montāžas studijā, montāžas inženieris nevarēja tikt bez manis galā, jo tobrīd nepārvaldīja angļu valodu, tādēļ kopīgi montējām sižetu. Rezultātā pie viesiem atgriezos pēc trim stundām. Tagad to uzskatu par visai uzjautrinošu situāciju, bet toreiz likās diezgan ekstremāli. Jāatzīst, ka man ir labi un uzticami draugi, jo atgriežoties gandrīz visi mani gaidīja un svinības turpinājās līdz pat rīta gaismai.»

Dzimšanas dienā Maija ar prieku un pateicību saņem līdzcilvēku apsveikumus, bet viņai ir arī kāda neparasta tradīcija. Maija savos svētkos sveic arī tuvākos cilvēkus: «Katram novēlu kaut ko citu, mans apsveikums atkarīgs no tā, kāds mums kopīgi bijis aizvadītais gads.»