Masaļskis atpūties Spānijā, Ozoliņš beidzot izgulējies

© Scanpix

Pēc regulārās sezonas un izslēgšanas spēlēm Rīgas "Dinamo" hokejisti ieguvuši pāris nedēļu brīvdienas. Intervijā "Sporta Avīze +" komandas kapteinis Sandis Ozoliņš un vārtsargs Edgars Masaļskis atskatījušies uz aizvadīto sezonu, kā arī pastāstījuši par saviem atpūtas paradumiem.

"Tikko atgriezos no Madrides. Biju aizbraucis ar sievu. Tā pavandīties, atpūsties, pagulēt viesnīcā tālāk no visa projām. Aizgāju uz skolu, mēģināju nokārtot kādus parādus, kas sakrājušies," pauž vārtsargs Edgars Masaļskis, kurš studē Sporta pedagoģijas akadēmijas 3. kursā. Parādu neesot palicis daudz – kādi seši. Spānijā, pēc vārtsarga stāstītā, bijis skaisti, tomēr cerēts, ka būs siltāks. Laiks pieturējies aptuveni tāds pats kā Latvijā – pavēss.

Savukārt dinamiešu kapteinis Sandis Ozoliņš, beidzoties izslēgšanas spēlēm, beidzot nodzinis ūsas un vairāk laika veltījis sev. "Baudīju brīvlaiku, atvaļinājumu. Nevajadzēja agri celties un likt modinātāju," priecājās Ozoliņš. Iespēja izgulēties, pēc viņa domām, ir lielākais brīvdienu pluss, un bijušas reizes, kad viņš nogulējis pat līdz divpadsmitiem dienā, tomēr savu gulēšanas rekordu nav piefiksējis. "Tur jau ir tas atvaļinājuma kaifs, ka nav jāskatās pulkstenī. Vismaz lielāko daļu dienas. Un var darīt to, ko grib. Pēc pāris nedēļām tas, protams, apnīk, bet tas laiks tieši pēc sezonas, kad emocionālā un fiziskā spriedze beigusies, tad var vienkārši izbaudīt to laiku," teica Ozoliņš. Viņš arī pastāstīja, ka pēc sezonas beigām principā pārstāj interesēties par hokeju un par to, kā klājas citām komandām, uzzina vien no sarunām ar kolēģiem. Kad pašam vairs nav jāspēlē, tad iestājoties kaut kas līdzīgs apātijai pret šo sporta veidu.

Svarīgākais