Britu pāris plāno, kur tērēt laimētos miljonus

Divi briti no Glosteršīras grāfistes, kuri "EuroMillions" loterijā laimējuši 56 miljonus sterliņu mārciņu, īpaši sarīkotā preses konferencē stāstījuši par to, kā gatavojas tērēt šo naudu. 43 gadus vecais Naidžels Peidžs sapņo par jaunu automašīnu, bet viņa 41 gadu vecā dzīvesbiedre Džastina Leikoka plāno ceļojumu un jaunas mājas iegādi.

Agri pagājušās sestdienas rītā uzzinājuši par lielo laimestu, viņi gan kopā ar trim bērniem šo notikumu nosvinējuši mazliet pieticīgāk, dodoties uz tuvējo "Waitrose" kafejnīcu un kārtīgi pamielojoties ar tradicionālajām angļu brokastīm – bekonu un ceptām olām. Toties pirmdien, saņemot čeku no loterijas rīkotājiem un nesteidzīgi malkojot šampanieti, pāris dalījās savos plānos.

Peidžs, uz kura vārda noformēts laimests, līdz šim strādājis nekustamā īpašuma apsaimniekošanas jomā, taču tagad gatavojas šo darbu mest pie malas. Pirmais viņa pirkums droši vien būšot jauna automašīna – "Range Rover" vai "BMW X5", viņš sacījis, piebilstot, ka pašlaik izmantotais baltais mikroautobusiņš esot jau desmit gadus vecs. Nekustamā īpašuma māklere Leikoka atlūgumu darbavietā jau paspējusi iesniegt un sapņo par ceļojumu uz Austrāliju, Jaunzēlandi un Barbadosu. "Būtu jauki arī iegādāties māju ar piecām sešām guļamistabām, ar baseinu un plašu teritoriju. Taču mums ļoti patīk apkaime, kurā dzīvojam, tāpēc nekur tālu nevēlamies pārcelties," viņa sacījusi. Pāra bērni, kuri ir no 11 līdz 15 gadus veci, pagaidām izvirzījuši tikai prasības par tarantula un Šetlendas ponija iegādi. Jāpiebilst, ka Naidžels un Džastina nedomā aizmirst arī par draugiem un tuviniekiem. "Mums ir diezgan garš to ļaužu saraksts, kuriem vēlamies palīdzēt un kuru dzīvi gatavojamies vērst pēc iespējas ērtāku," sacījusi Leikoka.

Svarīgākais