Amber izģērbjas futbola laukumā

© Vakara Ziņas

Atklājot jauniešu futbola turnīru "Amber Challenge Cup", kas aizvadītajā nedēļā notika Olimpiskajā sporta centrā, ar atraktīvu priekšnesumu uzstājās turnīra patronese Amber. Šajā gadījumā ir runa gan par uzstāšanos, gan futbola spēli, gan dziedātājas veiklo pārģērbšanos.

Futbola turnīra atklāšanā dziedātāja Amber (Aija Vītoliņa) uzstājās ar dziesmu "We Are Family", kuru kopā ar viņu vajadzēja izpildīt arī vairākiem esošajiem un bijušajiem izlases futbolistiem, tomēr izrādījās, ka uz dziedāšanu sportisti nav pārāk naski. Noklausījušies dziesmu, viņi draudzīgi nostājās apkārt dziedātājai, izveidojot improvizētu ģērbtuvi Amber, kura veikli atbrīvojās no garās svītrotās kleitas un bija gatava piedalīties draudzības mačā pret jauniešu komandu kapteiņiem.

Jāatzīst, ka futbolisti bija īsti džentlmeņi ne tikai šajā ziņā. Arī spēles laikā viņi paši pat nemēģināja gūt vārtus, savstarpēji sacenzdamies, kurš iedos precīzāku piespēli Amber, kura savukārt dežurēja pie pretinieka vārtiem. Savukārt pretinieku komanda, šķiet, nebija īsti saspēlējusies, tāpēc rezultāts noslēgumā likumsakarīgi bija 3:2 "izlašnieku" un Amber labā. Visus trīs vārtus jeb "hattrick" guva tieši dziedātāja. Kā pēc spēles atzina Amber, lai arī ar sportu ir draugos, tomēr futbolā viņa uzskatāma par iesācēju.

Svarīgākais