Taigers Vudss publiski atvainojas sievai

Golfists Taigers Vudss pēc ilgāka klusuma brīža ir atkal parādījies masu saziņas līdzekļos, lai atvainotos savai sievai un paziņotu, ka profesionālajā sportā varētu atgriezties, bet nezina, kad.

Šī bija pirmā publiskā uzstāšanās kopš pagājušā gada novembra, kad viņš cieta avārijā un publiski tika iztirzāti viņa laulības dzīves jautājumi.

„Es biju neuzticīgs, man bija ārlaulības sakari, un es krāpos. Tas, ko es darīju, ir nepieņemami,” sacīja 34 gadus vecais pasaules labākais golfa spēlētājs. „Es liku ciest savai sievai, savai mātei, savas sievas ģimenei, maniem draudiem, manam fondam un bērniem visā pasaulē, kas mani apbrīnoja.”

Pēc skandāla T. Vudss zaudēja vairākus līgumus ar sponsoriem, kā arī paziņoja, ka no sporta aizies, lai sakārtotu savu privāto dzīvi. Tagad viņš neizslēdz, ka golfa laukumos varētu startēt jau šogad, tomēr tas vēl nav zināms, un viņam vēl ir nepieciešama ārstēšanās, lai tiktu galā ar savām problēmām.

„Es plānoju kādu dienu atgriezties golfā,” viņš sacīja. „Es tikai nezinu, kad tas būs. Kad es atgriezīšos, man vajadzēs mainīt savu uzvedību, lai vairāk cieņas izrādītu spēlei.”