Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Samantai Tīnai jaunas attiecības

© Vakara Ziņas

Dziedātāja Samanta Tīna šobrīd bauda neviltotu skatītāju mīlestību šovā «Izklausies redzēts», un daudzi ir pārliecināti, ka tieši viņai vajadzētu pārstāvēt Latviju «Jaunajā vilnī».

Teju nedēļas garumā dziedātāja Samanta Tīna atzīmēja savu 25. jubileju un svinību reizē paguva būt gan uz skatuves, gan atpūsties. Par atpūtu parūpējās meitenes jaunais kavalieris, ar kuru viņa apmeklēja viesnīcā «Hotel Jūrmala Spa» notiekošo kabarē. Tiesa, drauga personību un abu attiecību statusu dziedātāja gan neatklāja. «Lai tas pagaidām paliek noslēpumā. Es to šobrīd nekomentēšu,» »VZ« bilda Samanta. Jāatgādina, ka šā gada janvārī dziedātāja izšķīrās no sava drauga Kaspara Smoča, ar kuru kopā bija pusotru gadu. Pēc žurnāla «Privātā Dzīve» rīcībā esošās informācijas, Samantas jaunais draugs Nauris Liepiņš (32) vēl pērn bijis precējies ar Latvijas dizaina zīmola «Penelopes tauriņi» radītāju Gerdu Liepiņu, taču šobrīd abi ir no attiecībām brīvi cilvēki.

Runājot par savām profesionālajām gaitām, Samanta Tīna bija daudz runātīgāka. Nav noslēpums, ka šovasar dziedātāja dosies uz Baltkrievijā notiekošo konkursu «Slavjanski bazar», kur piedalīsies žūrijā, un parādījušās baumas, ka tieši dēļ veiksmīgās piedalīšanās konkurējošajā pasākumā Samantai Tīnai ir aizvērtas durvis uz «Jauno vilni». «Muļķības, tam ar to nav nekāda sakara! Es vienkārši nolēmu šogad paņemt pauzi. Varbūt nākamgad vai aiznākamgad, bet es atkal mēģināšu tikt uz «Jauno vilni». Šogad es gribēju sev atpūtu. Turklāt jūlijā man tiešām jābūt «Slavjanski bazar» žūrijā, kas man ir liels pagodinājums,» stāstīja Samanta.