Katarsky aizvien seksīgāks tēls

© F64

No šova «OKartes skatuve» pēdējiem izlaidumiem uz lielās skatuves palicis vairs tikai retais no jaunajiem censoņiem – lielākā daļa jau ir grimusi aizmirstībā. Par vietu zem latvju popmūzikas saules cīnās arī Katarsky.

Agrāk dziedātājai Katarsky jeb Mārai Katarskai bija pagrūti ar kaut ko izcelties – ne atmiņā paliekošs izskats, ne balss. Taču pēdējā laikā viņa ir acīmredzami sākusi piedomāt pie sava tēla, virzot to uz erotikas pusi. Šīs pārvērtības klātesošie varēja novērtēt jau pirms pāris nedēļām «Modes un stila balvu» pasniegšanas ceremonijā, bet tam turpinājums sekoja «Grand Palace Hotel» notiekošajā Kristīnes Deimones tērpu skatē, kur Māra gan dziedāja, gan arī iejutās modeles lomā. «Jā, esmu sākusi nopietnāk nekā iepriekš domāt par vizuālo [tēlu], jo aktīvi sportoju. Domāju, ja esi labā formā, vari vairāk atļauties eksperimentēt un paskatīties, kas labāk piestāv. Protams, pirms tam pakonsultējos ar cilvēkiem, kas ir profesionāļi modes jomā,» »VZ« klāstīja Katarsky.

Dziedātājas draugs viņai esot iemācījis programmu, pēc kuras darboties sporta zālē, bet mājas apstākļos meitene nodarbojas ar kardiotreniņiem. «Jā, esmu gatava kļūt par acīm tīkamāku cilvēku, normas robežās atļaujoties kaut ko nedaudz ekstravagantāku,» teic Māra. Vai ar erotisku piesitienu? «Nu, arī tas šad tad ir vajadzīgs...» atzina dziedātāja, kas gan uz absolūtu atkailināšanos neesot gatava. «Mode un dziedāšana iet roku rokā: lai atcerētos ne tikai tavu balsi un dziedājumu, ir jābūt pamanāmai uz skatuves.» .