Sabiedrības dāmas sacenšas auskaru modē

© F64

Apmeklējot «Modes un stila balvu» pasniegšanas svinīgo ceremoniju, ik gadu dāmas mēģina cita citu pārspēt tērpu un dažādu aksesuāru izvēlē. Šķiet, šogad bija kārta sacensties ar auskariem.

»VZ« piedāvā aplūkot, kādus auskarus modes burziņā šopavasar izvēlējās pašmāju sabiedrības krējuma dāmas.

Pamanāmāka

Sabiedrības dāmas Liene Skulme un Kristīne Lindenblate uz pasākumu bija saposušās īpaši košos tērpos, turklāt Lindenblates auskarus varēja pamanīt jau pa gabalu.

Viņa bija izvēlējusies sevi greznot ar masīviem mirdzošiem auskariem zvaigznes formā.

Sev neraksturīgi

Baltijas Modes federācijas prezidente Jeļena Strahova aksesuāru izvēlē vienmēr ir bijusi samērā neitrāla, pārsvarā dodot priekšroku klasiskiem un neuzkrītošiem aksesuāriem, taču šoreiz pārsteidza ar liela izmēra auskariem krusta formā.

Modē klasika

Šajā pavasara sezonā modē atkal ir pērļu aksesuāri. Šķiet, uzņēmēja Santa Kola ir viena no retajām, kas tiešām seko modes aktualitātēm, – viņa bija sev izvēlējusies klasiskus pērļu auskarus.

Minimālisms

Aijas Andrejevas aksesuāri bija nemanāmi, un arī auskaru ziņā dziedātāja priekšroku deva minimālismam, izvēloties smalkus auskarus stilizētas saulītes veidolā.

Savdabīgi

Aktrise Regīna Razuma bija izvēlējusies masīvus metāliskus auskarus ar savdabīgu ornamentu rakstu.

Jau redzēti

TV seja Jeļena Gricuka visbiežāk ir redzama modes burziņos rotājamies ar liela izmēra auskariem. Šie skarainie auskari ar daudziem mirdzošiem akmentiņiem ir uzskatāmi par meitenes firmas zīmi.

Svarīgākais