Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Pamelai beigušies vīrieši: jāprec bijušais vīrs

© Scanpix

Pamela Andersone (46) ceturto reizi iestūrējusi laulības ostā. Par viņas ceturto vīru kļuvis... viņas bijušais trešais vīrs Riks Salomons. Pamelas laulību statistika ir trīs vīri un četras laulības. Skan traki, bet perfekti iederas Andersones mīlas kosmosā.

Pārvarēja nepārvaramo?

Jau pierasts, ka no bijušās «pludmales zvaigznes» Pamelas Andersones var sagaidīt gan skaļus skandālus, gan satriecošas mīlas dēkas, gan jaunu kurpju, rotaslietu līniju vai aksesuāru kolekciju suņiem, gan striptīzu. Arī jauno gadu viņa sākusi «savā stilā», apprecoties ar savu bijušo vīru Riku Salomonu, kuram pati iedeva «vilka pasi» pirms septiņiem gadiem. Viņu laulība toreiz pastāvēja tikai divus mēnešus un izjuka it kā nepārvaramu atšķirību dēļ. Pēc šķiršanās Andersone apkopoja savu pieredzi par vīriešiem: «Es uzskatu, ka vīrieši ir kā grāmatas. Viņiem ir sākums, vidus un beigas.» Taču viņi viens otru neizlaida no acīm un acīmredzot pa šiem gadiem šīs atšķirības pārvarēja. «Mēs esam ļoti laimīgi,» portālam «E!Online» apstiprinājusi Andersone. «Mūsu ģimenes ļoti priecājas, un tas ir vissvarīgākais.»

Pamelas laulību statistika

Seriāla «Pludmales patruļa» zvaigzne popularitāti iekaroja 90. gados un kopš tā laika ir viens no dzeltenās preses galvenajiem uzmanības objektiem. Protams, par to ir parūpējusies pati Pamela. Lai kādā sakarā viņa tiktu pieminēta, katra ziņa pārvēršas par sensāciju. Plaši apspriestas ir gan viņas krūšu operācijas, gan personīgās dzīves skandāli. Andersonei ir iespaidīga pieredze kino industrijā, bet visbiežāk viņa dominē erotiska rakstura filmās, raidījumos un preses izdevumos. Viņas attēls neskaitāmas reizes ir greznojis «Playboy» vāku. Uzmanību viņa ir piesaistījusi arī kā veģetāriete un aktīva dzīvnieku tiesību aizstāve, tomēr lielāko sabiedrības uzmanību Pamela guvusi ar savām mīlas dēkām. Viņas pirmais vīrs bija rokmūziķis Tomijs Lī, ar kuru laulībā nodzīvoti trīs gadi (1995–1998). «Kāpēc gan gaidīt, ja viss saskan?» toreiz uzskatīja Andersone un Tomijs Lī un jau četras dienas pēc iepazīšanās teica viens otram jāvārdu. Pāra attiecības veidojās brāzmaini, strauji un kaismīgi. Medusmēneša laikā viņi uzfilmēja «filmu pieaugušajiem», kura tika nozagta un ievietota internetā – šī seksa filmiņa kļuvusi par klasiku interneta pornofilmu vidū. Šajā laulībā dzimuši dēli Brendons un Dilans. Pamelas un Tomija laulība izira Lī vardarbības dēļ.

Astoņus gadus pēc šķiršanās Pamela atkal bija sadūšojusies apprecēties. Ar rokmūzikas zvaigzni Robertu Ričiju jeb Kid Rock Pema bija jau saderinājusies 2002. gada aprīlī, bet gadu pēc saderināšanās viņi izšķīrās. Tomēr pēc kāda laika Pamelas un Kida attiecības atkal uzlabojās un pāris nolēma apprecēties. «Es beidzot precos. Tas ir bijis virpuļviesulis… Spontāns, bet labi pārdomāts,» interneta dienasgrāmatā rakstīja laimīgā līgava. Kāzas viņi nosvinēja uz jahtas netālu no Franču Rivjēras pilsētas Sentropēzas, un Andersone bija tērpusies baltā bikini. Jau pēc pieciem mēnešiem attiecības atkal izjuka, un sekoja šķiršanās. 2007. gadā Pamelas dzīvē ienāca filmu producents Riks Salomons. Viņu savienība ilga astoņas nedēļas, un atliek vien cerēt, ka otrs kopdzīves mēģinājums tik ātri nebeigsies.

***

Arī viņi apprecēja savus bijušos

20. gadsimta skandalozākais pāris Elizabete Teilore un Ričards Bērtons: bagāti, vulgāri un nekaunīgi seksuāli. Holivudas sapņu pāris iepazinās 1963. gadā filmas «Kleopatra» uzņemšanas laukumā. Tā bija abpusēja mīlestība no pirmā acu skata. Steigšus abi izšķīrās no savām otrajām pusītēm un jau 1964. gadā devās pie altāra. Teilore un Bērtons laulībā nodzīvoja desmit trauksmainus, dažādu skandālu un alkohola atkarības caurvītus gadus. Viņi izšķīrās 1974. gada jūnijā, taču jau nākamā gada oktobrī savu laulību atjaunoja. Taču arī otrais mēģinājums izveidot laimīgu ģimeni piedzīvoja neveiksmi, un jau 1976. gada augustā viņi atkal izšķīrās.

*

Melānija Grifita un Dons Džonsons bija 80. gadu elki. Grifita – pavedinoša blondīne ar seksapīlu, Džonsons – kriminālsērijas «Miami Vice» zvaigzne. Viņi apprecējās 1976. gadā un tajā pašā gadā arī izšķīrās. Grifitas un Džonsona otrā laulība ilga no 1989. līdz 1996. gadam. Abiem ir kopīga meita Dakota Džonsone, kura gājusi vecāku pēdās un ir aktrise. Viņa atveido galveno varoni romāna « Greja piecdesmit nokrāsas» ekranizācijā.

*

Arī mūziķis Eminems bijis divas reizes precējis ar vienu un to pašu sievieti. Kad viņš iepazinās ar savu lielo mīlestību, viņu sauca Maršals Brūss Maters III un par pasaules slavu viņš varēja vien sapņot. Laulībā ar Kimu Skotu viņš nodzīvoja tikai divus gadus. 2001. gadā tā tika šķirta. Pēc šķiršanās pāris uzsāka nepatīkamu cīņu par tiesībām audzināt meitiņu Heiliju. Savas dusmas un rūgtumu uz sievu Eminems izgāza dziesmā «Kim». Viņš deva zvērestu nekad vairs neprecēties. Taču – nekad nesaki nekad. Kādā radio intervijā visiem par lielu pārsteigumu Eminems paziņoja, ka ir salabis ar Kimu. 2006. gadā viņi atkal teica viens otram jāvārdu. Arī otrs mēģinājums bija neveiksmīgs – pēc gada laulība atkal tika šķirta.

*

Žans Klods van Damme ir viena no slavenākajām Holivudas spraiga sižeta filmu zvaigznēm. Viņš filmējies daudzos Holivudas kases grāvējos – «Universal Soldier», «Hard Target», «Street Fighter» u.c. Par aktiera «firmas» zīmi kļuvis viņa nepārspējamais špagats. Kaut arī savā profesionālajā un arī privātajā dzīvē van Damme mīl dažādību, tomēr viņš atgriezies pie pārbaudītām «vērtībām»: par viņa piekto dzīvesbiedri kļuvusi viņa iepriekšējā sieva Gledisa Portugesa. Pirmo reizi ar Portugesu viņš bija precējies no 1987. līdz 1992. gadam. 1999. gadā viņi atkal apprecējās.