Lipmana sieva šokē ar minikleitu

© F64 Photo Agency

17. janvāra vakarā Latvijas Nacionālajā operā kuplā skaitā ieradās pašmāju prominences – ar svinīgu Valsts prezidenta Andra Bērziņa uzrunu un Riharda Vāgnera opusu «Rienci. Triumfs un sakāve» tovakar Rīgā atklāja Eiropas kultūras galvaspilsētas gadu.

Miljonāra Kirova Lipmana sieva Anna pārsteidza ar minikleitu un īsu kažoku, bet Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa bija izvēlējusies greznu vakarkleitu ar iespaidīgu dekoltē.

Kirovs Lipmans pasākumu apmeklēja kopā ar dzīvesbiedri Annu, kura uz Eiropas kultūras galvaspilsētas gada atklāšanu Latvijas Nacionālajā operā bija izvēlējusies tērpties mūžam aktuālajā mazajā melnajā vakarkleitā.

Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa kopā ar vīru Jāni Āboltiņu tika pievesta pie pašām operas nama ieejas durvīm. Politiķe bija tērpusies greznā vakarkleitā ar visai izteiksmīgu dekoltē.

Piebraucot pie operas Ministru prezidenta drošības dienesta vīriem, klātesošie puspajokam sacentās nelielā minēšanā, vai ieradies amatu pametušais premjers Valdis Dombrovskis vai amatā vēl neapstiprinātā Laimdota Straujuma. Vienu no pēdējām iespējām premjerministra godā pagrozīties smalkā burziņā izmantoja Dombrovskis ar kundzi Āriju.

Svarīgākais