Samanta Tīna izšķīrusies no kultūrista

© Vakara Ziņas

Dziedātāja Samanta Tīna šobrīd savu laiku pilnībā veltījusi gaidāmajai Eirovīzijas nacionālajai atlasei: vairs nav jālauza galva, kā sadalīt laiku starp skatuves izpausmēm un privāto dzīvi, jo pirms neilga laika beidzās dziedātājas pusotra gada ilgās attiecības ar kultūristu Kasparu Smoču.

Skatuve ir lielākā mīlestība

Ārvalstu un pašmāju šovbiznesā netrūkst skatuves dīvu, kas karjeras vārdā ziedojušas savu privāto dzīvi. Nu uz šī ceļa ir arī Samanta Tīna, kas nolēmusi pārtraukt attiecības ar kultūristu Kasparu Smoču. Vēl pirms pāris mēnešiem, Samantai prezentējot savu jaunāko videoklipu, abi demonstrēja ideālu saskaņu, taču nu ceļi ir šķirti – esot bijuši dažādi uzskati un izpratne par vērtībām un dzīves prioritātēm. Meitene neslēpa, ka viņas draugam mīļotās centieni uz skatuves likušies lieki, un tas arī bija galvenais iemesls attiecību izjukšanai. «Mana prioritāte ir skatuve, un neko jaunu par attiecību beigšanos man nav ko piebilst. Mēs nešķīrāmies ar naidu, Kaspars ir lielisks cilvēks, taču tā dzīvē notiek, ka katram jāiet savs ceļš,» sarunā ar »VZ« teica Samanta.

Un izskatījās tik cerīgi

Pirmo reizi abi kopā parādījās, 2012. gada oktobrī apmeklējot igauņu primadonnas Annas Veski koncertu. Tā bija arī pirmā reize, kad Samanta plašākai sabiedrībai parādījās nevis kā ugunīga sarkanmate, bet eleganta tumšmate. Dziedātāja ilgu laiku par abu attiecībām runāja visai izvairīgi, taču ar laiku abi kļuva daudz atvērtāki. Mīļotais dziedātāju pērn atbalstīja gan pēc «Eirodziesmas» fināla, gan šķiroties no menedžera Jura Millera, gan citos pasākumos, tāpēc šī no malas tik saskanīgā pāra šķiršanās ir visai liels pārsteigums. Jāpiebilst, ka vienubrīd izskanēja pat runas, ka Samanta ar Smoču ir saderinājušies un gatavojas kāzām, taču, kā tas redzams tagad, tās bijušas vien baumas.

Svarīgākais