Amerikas seksīgākā laika ziņu meitene – latviete

© Publicitātes foto

Pateicoties savam burvīgajam smaidam un garajām kājām, telekanāla CNN laika ziņu diktore Indra Petersons ir kļuvusi par skatītāju mīluli.

Pēc dažu mēnešu prombūtnes meitene atkal atgriezusies ziņu kanālā un ir gatava doties jebkādos laika apstākļos, lai izteiktu meteoroloģisko prognozi. Kalifornijā dzimusī Petersons ir audzināta latviskā garā un perfekti prot vecāku dzimto latviešu valodu.

Privāto dzīvi slēpj

Pēdējā laikā sociālajos tīklos aizvien biežāk cilvēki sāk interesēties, kas ir simpātiskā blondīne, CNN laika ziņu vadītāja ar latvisko vārdu un uzvārdu – Indra Petersons. Globālajā tīmeklī par glīto laika ziņu meiteni var atrast vairākus rakstus, tiesa, tie visi ir tikai par viņas profesionālo darbību, jo savu privāto dzīvi meitene no medijiem rūpīgi sargā. Pērnā gada sākumā Petersons uz kādu laiku bija pazudusi no TV ekrāniem, un viņas fani izteica minējumus, ka tas varētu būt saistīts ar iespējamajām kāzām. Taču jau pēc pāris mēnešiem meitene bija atpakaļ un baumas par laulībām ne apstiprināja, ne noliedza. Kā izpētīja »VZ«, meitene 2012. vasarā savā facebook.com profilā bija publicējusi fotogrāfiju kopā ar kādu vīrieti un priekšplānā redzamu gredzenu. Fotogaleriju Petersons nodēvēja «esam saderinājušies», taču neko vairāk par viņas privāto dzīvi no sociālajiem medijiem nevar uzzināt.

Skrien pakaļ vētrām

Amerikā Indra Petersons tiek uzskatīta par pagājušā gada seksīgāko laika ziņu diktori. Viņa ir sertificēta meteoroloģe, kura ieguvusi bakalaura grādu atmosfēras fizikas zinātnēs, kas vēlāk palīdzējis izveidot veiksmīgu karjeru arī televīzijā. Dzimusi un augusi Losandželosā, taču, kā lasāms Petersons oficiālajā mājaslapā, viņas vecāki ir latvieši un viņa ir augusi latviskā garā. Sieviete perfekti protot vecāku dzimto valodu un ir iepazinusi arī latviešu kultūras nianses. «Jā, es pat māku dejot polku!» palepojas Petersons. Indra strādājusi vairākos televīzijas kanālos, šobrīd ir kanāla CNN laika ziņu diktore, bet līdztekus tam turpina nodarboties ar savu lielāko aizraušanos – laika apstākļu pētīšanu. Petersons ir ASV meteoroloģijas dienesta oficiālā biedre un 2011. gadā pat tika izvēlēta par Losandželosas labāko meteoroloģi. Indras hobiji ir ceļošana, un vismaz divas reizes gadā viņai ir vēlme pabūt vietā, kur vēl nav bijusi. Kaut arī Petersons izskatās pēc trauslas blondīnītes, viņas vaļasprieki prasa lielu vīrišķību. Proti, viena no Indras apsēstībām ir virpuļviesuļu un vētru «medīšana», dzenoties tiem pakaļ. «Tas ir neaprakstāms adrenalīns būt epicentrā visam tam milzīgajam dabas spēkam, kas ticis brīvībā!» – tā savu hobiju raksturo Petersons.

Svarīgākais