Ašaks pirmoreiz atrāda savu sievu

© Kaspars Ūdris

Svētku pasākumi godam aizvadīti, un nu var beidzot tiem «savilkt galus» – arī no Ziemassvētku vecīšu viedokļa.

Lai gan Ainārs Ašaks ir pazīstams kā mūziķis, radio balss un pasākumu vadītājs, lielākoties viņš ir pazīstams kā viens no pašiem galvenajiem valsts Ziemassvētku vecīšiem – te konkurenci var sastādīt laikam vienīgi Kaspars Pūce. Protams, arī šis decembris bijis ļoti noslogots.

Ašaks lēš, ka bijis ap pussimts pasākumu, kuros viņš piedalījies, tostarp kādas 20 korporatīvās ballītes, desmit pasākumi bērniem, kādas astoņas «mājas vizītes» [ir nu gan Ziemassvētku vecīšiem profesionālā leksika!], arī Augstākās tiesas senāta pasākums, Veselības ministrijas ballīte, burziņš pie BTA apdrošinātājiem un citur.

«Tāpat biju aicināts apsveikt Rīgas 1. pilsētas slimnīcas kolektīvu, apsveicu eksministres, profesores Baibas Rozentāles ģimeni, kā arī citas VIP personas Ziemassvētku vakarā,» atminas Ašaks. Jaungada naktī viņš strādājis gan kā Ašaks, gan kā Salavecis – Brocēnu kultūras namā. Kādā naudā maksāts – latos vai eiro? «Eiro!» smejas Ašaks. «Mans Ziemassvētku vecīša maiss bija jau iepriekš iecementēti konvertēts eiro!»

Svarīgākais