Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Skaistā Maija Silova atkal ir brīva!

© F64 Photo Agency

Modes pazinēja Maija Silova var droši dēvēties par pašmāju stila ikonu: viņas apģērbs un aksesuāri vienmēr bijuši klasiski un konservatīvi. Taču šoreiz blondīne pārsteidza, ierodoties uz zīmola «Amoralle» skati jokainā cepurītē ar kaķa austiņām.

Maija Silova bija pastāvīgā viešņa teju visās «Riga Fashion Week» skatēs un kā vienmēr bija padomājusi par saviem tērpiem un aksesuāriem. Apmeklējot veļas zīmola «Amoralle» skati, Silova pārsteidza ar neparastu cepurīti ar kaķa austiņām – tā piesaistīja visu klātesošo uzmanību.

«Tā ir «Eugenia Kim» cepurīte. Man gribējās kaut ko neparastu un nedaudz draisku. Modes nedēļa ir tāds pasākums, kad var brīvāk eksperimentēt ar savu stilu un aksesuāriem, tāpēc es šodien izvēlējos šādu cepuri,» »VZ« atklāja Silova. Šoreiz skates modes eksperte vēroja modes mākslinieku un draudzeņu kompānijā – Silovai līdzās nemanīja viņas mīļoto vīrieti miljonāru Raimondu Elksni. Jāatgādina, ka vēl pirms nepilna pusgada abi kopā bija manāmi apmeklējam gan modes pasākumus, gan aktuālos sporta notikumus. Toreiz dzeltenā prese skandināja abiem kāzu zvanus, taču šobrīd Silova atkal ir brīva meitene. «Tu jau zini, ka es neko par privāto dzīvi nestāstu. Jau kādu laiciņu mēs vairs neesam kopā,» vaicāta par abu attiecībām, noteica Silova.