"Astronautu" Māras kaķene izrādās kauslīga "urla"!

© Jānis Ogle

Grupas «Astro’n’out» līdere Māra Upmane-Holšteine ne pirmo reizi iesaistās labdarības akcijā ar mērķi palīdzēt dzīvniekiem.

Arī savu ikdienu dziedātāja vairs nevar iedomāties bez kaķenes Tunkas. Smieklīgi, bet, kā secinājuši mājinieki, kaķene iepriekšējā dzīvē esot bijusi kauslīga «urla» un, viņai reinkarnējoties par kaķeni, pārmantots arī netikums izvicināt dūres, tas ir, ķepas. Māra ir labi iepazinusi savas mīlules Tunkas niķus un paradumus.

«Viņai lielākais gardums ir krējums. Pat esot otrā istabā, viņa izdzirdēs, kā tiek atvērts krējuma trauciņš, un būs klāt pēc savas tiesas. Dīvainākais, ka viņa spēj atšķirt, vai tiek vērts vaļā jogurts vai krējums. Man tie trauciņi šķiet vienādi, bet viņa reaģē tikai uz krējumu!» smejoties atklāj mūziķe. Māra ar vīru Goran Gora (Jānis Holšteins) ir nonākuši pie secinājuma, ka viņu kaķene iepriekšējā dzīvē bijusi... «urla». «Viņai ir tāds tipisks «urlas» uzvedības modelis: it kā viss ir kārtībā, tad pēkšņi iekož un vēl iesit ar ķepu. Reizēm viņai pat ir tāda tipiskā «urlu» gaita.»

Tiem, kas nezina, kas ir «urlas» – treniņbiksēs tērpti dīvaiņi, kuri lielākoties bija redzami 90. gadu sākumā, bet nesaprotamu iemeslu dēļ ir saglabājušies joprojām, lielākoties par «maskačku» dēvētajā Latgales priekšpilsētā.

Svarīgākais