Fogelei jauns bučojamais

© F64

Kaut arī skaistumkonkursu māmuļa Inta Fogele vienmēr stāsta, ka jau daudzus gadus intīmas attiecības veido ar puišiem, kuriem vēl nav 25, »VZ« pārliecinājās par pretējo: Latvijas 1. rokkafejnīcas» svinībās viņa bija maigi piekļāvusies kādam kungam, ar kuru nekautrējās sabučoties.

Inta Fogele uz burziņu Latvijas 1. rokkafejnīcā diezgan jautrā noskaņojumā ieradās jau krietni pēc pusnakts. Pieturoties kavalierim pie rokas, Fogele neslēpa simpātijas pret pavadoni un atklāti skūpstījās. Abi mīlnieki turpināja baudīt ballīti pirmajā stāvā.

»VZ« nolēma netraucēt abu tuvību un sazinājās ar Fogeli pirmdien. Sieviete bija manāmi aizsmakusi un knapi varēja parunāt, un uz »VZ« joku, ka slimības iemesls varētu būt bučošanās caurvējā, Fogele nebūt neprotestēja. «Jā, es «roķenē» bučojos. Lūk, arī apaukstējos! Es satiku sen neredzētu draugu – dziesminieku Imantu Kulinski un diezgan vētraini viņu sabučoju,» stāstīja Fogele. Ar šo pabučošanos abu tikšanās nebeigsies. «Es ar viņu tikšos vēl trīs pasākumos: viens būs jau šajā ceturtdienā, tad pēc nedēļas došos uz blūza klubu, un ceturtā reize būs baznīcā,» jokoja Fogele.

Skaistumkonkursu māmuļa gan apgalvoja, ka uz gultu kavalieri nevilkšot, jo vīrietis esot precēts. Atpūšoties «roķenē», tas gan Fogelei netraucēja maigi turēties kungam pie rokas. «Patiesībā viņš mani vienkārši pieturēja, jo es esmu kauslīga sieviete. Es atkal esmu savainojusi roku. Taču, kad četras reizes būšu bučojusies, tad varbūt arī vilkšu viņu uz savu gultu – un ar visu sievu!» prātoja Fogele.

Svarīgākais