Vai Laima Vaikule plāno teikt ardievas skatuvei?

© F64 Photo Agency

Dziedātāja Laima Vaikule ir aktīva sociālo tīklu izmantotāja, un viens no viņas pēdējiem ierakstiem tik ļoti samulsinājis dziedātājas sekotājus, ka Krievijas mediji aizgūtnēm ziņo par Vaikules aiziešanu no skatuves.

Vai tiešām dziedātāja pēc sava jaunākā diska iznākšanas plāno pielikt punktu karjerai un baudīt nesteidzīgu dzīves ritmu savā Jūrmalas villā?

Šogad Laima Vaikule dzimtenē publiskos pasākumos parādījusies, šķiet, biežāk, nekā te vispār bija manīta pēdējo desmit gadu laikā: jauns albums ar Raimonda Paula dziesmām, lielkoncerts «Arēnā Rīga», uzstāšanās Līgo svētkos krastmalā, «Jaunais vilnis» utt. Arī ikdienā Vaikule aizvien vairāk laika kopā ar suņiem Buču un Lelli pavada savā Jūrmalas villā, kur nesen tika atzīmēta arī dzīvesbiedra Andreja Latkovska jubileja. Taču arī Krievija nav aizmirsta: tur nupat prezentēts dziesmas «Mežonīgais tango» videoklips, kas tapis pavasara sākumā Spānijā. Pēc klipa prezentācijas Vaikule daudzus pārsteidza ar ierakstu savā blogā. «Es esmu ziedojusi visu skatuvei. Šķiet, ka reiz pienāks brīdis, kad es vairs neko nevarēšu tai ziedot. Man sāk likties, ka man zūd tā sajūta, ka es vēl kaut ko varu sasniegt. Es nezinu dienu un stundu, bet būs brīdis, kad es vairs nebūšu uz skatuves,» rakstīja Vaikule.

Šīs pārdomas Krievijas dzeltenajos medijos izraisīja teju masu histēriju – Vaikule plašajā kaimiņzemē ir viena no populārākajām estrādes dziedātājām, tāpēc nav brīnums, ka šonedēļ viņas foto greznoja daudzu izdevumu vākus. «Laima turpina strādāt un būt uz skatuves. Viņas aiziešana ir pārspīlēta,» sarunā ar »VZ« lakoniski norādīja Latkovskis, dziedātājas dzīvesbiedrs un menedžeris.

Svarīgākais