Dīdžejmeitene Stocka meklē darbu

© Vakara Ziņas

Augustā darbs «Radio SWH» uzteikts par aktrisi dēvētajai Zanei Stockai. Par palikšanu bez darba viņa paziņoja sociālajā tīklā «Twitter», norādot, ka gaida draugu ziņas par darba piedāvājumiem.

Šā gada sākumā «Radio SWH» ēterā «BB Brokastu» vietā parādījās jauns raidījums «Freda rīta svīta», kuru kopā ar Andri Freidenfeldu vadīja Zane Stocka. Viņa kādubrīd darbojās «Teātra observatorijā», kur spēlēja dažas mazas lomiņas, bet biežāk bija redzama klubos darbojamies kā dīdžejs.

Jau jūlija sākumā Stocka no «Rīta svītas» pazuda, un viņas vietā kopā ar Fredi ēterā dzirdama Juta Rasmusena. Toreiz tika teikts, ka Stocka tiks aizrotēta uz kādu citu programmu. Taču pagājušajā nedēļā dīdžejmeitenes ieraksts sociālajā tīklā «Twitter» liecina, ka viņa ir palikusi bez darba. «Vienu brīdi bija viss – tad bija jāizvēlas, teātris vai radio. Tagad nav nekā! Ja zini kādu, kam varētu būt vajadzīgs darbinieks – dari zināmu! Meklēju darbu!» čivināja Stocka. Kā »VZ« informēja «Radio SWH» pārstāve Inita Pelse, Stocka vairs radio nestrādā un darba attiecības ar viņu izbeigtas augustā. Pati bez darba palikusī nekādus komentārus nevēlējās sniegt. «Es negribu šo faktu publiski apspriest un kaut ko darīt zināmu plašākai publikai,» sarunā ar »VZ« īsi noteica iepriekš šo faktu publiski visai Latvijai jau izčivinājusī Stocka.

Svarīgākais