Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_downwardPČF 2018

Pasaules čempionātā futbolā dienas pirmajā spēlē Beļģijas izlase jau pirmajā puslaikā nokārtoja sev uzvaru un kārtu pirms grupas turnīra beigām nodrošināja sev vietu astotdaļfinālā.
23.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules kausa finālturnīra ietvaros Krievijā sestdien tiks aizvadītas trīs spēles. F grupā Meksika spēlēs pret Dienvidkoreju, bet Vācija pirmo uzvaru meklēs pret Zviedriju, savukārt E grupas līdere Beļģija cīnīsies ar Tunisijas futbolistiem.
23.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Futbola čempionāta dienas otrajā spēlē Nigērijas izlase kļuva par pirmo komandu turnīrā, kura pirmajā puslaikā tā arī neizdarīja nevienu sitienu pa vārtiem, toties otrajā izcēlās Musa, kurš guva divus vārtus un pietuvināja savu izlasi astotdaļfinālam.
22.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā dienas pirmajā mačā pietrūka pavisam maz, lai tiktu fiksēts pirmais bezvārtu neizšķirts, taču kompensācijas laikā Kutinjo un Neimars guva pa vārtiem un nodrošināja Brazīlijas izlasei uzvaru ar 2:0.
22.jun 2018 Ēriks Strauss
Otro panākumu divās spēlēs C apakšgrupā izcīnījusi Francijas futbola izlase, kas ar 1:0 pieveica Peru izlasi, kura divās spēlēs pie punktiem nav tikusi. Vienīgos vārtus savas komandas labā guva 19 gadus vecais Kilians Mbapē.
21.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules Kauss futbolā rit pilnā sparā, taču aptuveni trešdaļa (32%) Latvijas iedzīvotāju nezina, kur tas notiek - noskaidrots OlyBet veiktajā aptaujā*. Tāpat noskaidrots, ka tikai puse aptaujāto (51%) ar lielāku vai mazāku intensitāti seko līdzi Pasaules Kausa futbola spēlēm.
21.jun 2018 Portāls nra.lv
Pasaules čempionātā futbolā šodien kā pirmie maču aizvadīja Dānijas un Austrālijas izlases. Dānija izcīnīja ceturto punktu un pietuvojās astotdaļfinālam, bet Austrālijai pirmais punkts vēl saglabā izredzes uz izkļūšanu no grupas.
21.jun 2018 Ēriks Strauss
2018. gada Pasaules kausa izcīņa šodien atzīmēs vienas nedēļas jubileju, laukumā dodoties sešām komandām. Centrālā spēle pulksten 21:00 paredzēta Ņižņijnovgorodā, kur Lionels Mesi un Argentīnas izlase spēkosies ar Luku Modriču, Ivanu Rakitiču un Horvātiju. Pirms tam laukumā dosies skatāmu futbolu demonstējošās Francijas un Peru izlases, kā arī Dānija un Austrālija.
21.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Pasaules čempionātā futbolā dienas pēdējā spēlē Spānijas izlase ar 1:0 pārspēja Irānu un tā ir jau 20 spēle pēc kārtas kopš turnīra sākuma, kurā tiek gūti vismaz vieni vārti.
20.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionātā futbolā A apakšgrupa ir pirmā, kurā jau ir zināmas tās divas komandas, kuras spēlēs astotdaļfinālā un tās divas komandas, kurām čempionāts beigsies pēc grupas turnīra.
20.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionāta futbolā dienas pirmajā spēlē Portugāles izlase ar 1:0 pārspēja Maroku un pietuvojās astotdaļfinālam. Savukārt Marokas izlasei šis ir otrais zaudējums un zaudētas izredzes izkļūt no grupas.
20.jun 2018 Ēriks Strauss
Vairākās Krievijas pilsētās otrdienas vakarā iedzīvotāji iznāca ielās, lai svinētu Krievijas futbola izlases panākumu pār Ēģipti Pasaules kausā. Spēles gala rezultāts - 3:1.
20.jun 2018
Pasaules kausa finālturnīrs turpināsies ar otrās kārtas spēlēm A un B apakšgrupās. Plkst. 15:00 pēc Latvijas laika tiksies Portugāle un Maroka, bet attiecīgi plkst. 18:00 un plkst. 21:00 spēlēs Urugvaja un Saūda Arābija, kā arī Irāna un Spānija.
20.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Otrās kārtas pirmajā mačā noskaidrojusies pirmā astotdaļfināliste un par to kļuva Krievijas izlase, kas ar 3:1 pārspēja Ēģipti. Tiesa, vēl gan ir teorētiski varianti, ka krievi var palikt ārpus astotdaļfināla, taču tā ir tikai un vienīgi teorija.
19.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionāta futbolā pirmais riņķis beidzies ar kārtējo negaidīto iznākumu. Par favorīti uzskatītā Polija palika bez punktiem pret Senegālu piedzīvojot zaudējumu ar 1:2. Līdz ar šo spēli ir beigušās pirmās kārtas spēles.
19.jun 2018 Ēriks Strauss
Pasaules čempionāta futbolā dienas pirmais mačs starp Japānas un Kolumbijas izlasēm sākās ar ātru sarkano kartīti, turpinājās ar kolumbiešu izmisīgiem centieniem nosargāt neizšķirtu un beidzās ar Japānas uzvaru.
19.jun 2018 Ēriks Strauss
Šodien Pasaules kausa izcīņā futbolā paredzētas trīs spēles, turklāt vakarā 21:00 sāksies jau otrās kārtas spēles grupu turnīrā, kad mājiniece Krievija spēkosies ar Ēģipti, kurai šoreiz paredzama arī Mohameda Salāha iekļaušana sastāvā. H grupā tikmēr 15:00 Kolumbija spēlēs ar Japānu, bet 18:00 divu lielisku uzbrucēju dueli Polijas un Senegālas spēlē mēģinās sarīkot Roberts Levandovskis un Sadio Manē.
19.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Garijs Keins kompensācijas laika pirmajā minūtē guva savus otros vārtus spēlē un nodrošināja Anglijas izlasei 2:1 uzvaru pār Tunisiju.
18.jun 2018 Ēriks Strauss
Horvātijas Futbola federācija savā mājaslapā oficiāli paziņojusi par 30 gadus vecā uzbrucēja Nikolas Kaliniča izslēgšanu no valstsvienības, lai arī Pasaules kausa finālturnīrā pagaidām aizvadīta tikai viena spēle.
18.jun 2018 Portāls Sportacentrs.com
Viena no čempionāta favorītēm Beļģijas izlase izdarīja to, ko nespēja Argentīna, Brazīlija un Vācija - turnīra pirmajā spēlē paņēma sev pienākošos trīs punktus.
18.jun 2018 Ēriks Strauss