FOTOKONKURSS: Es mīlu Latviju

11.nov 2016
Svecīšu nolikšana krastmalā 11.novembrī ir mūsu ģimenes patriotiskākais un aizkustinošākais brīdis.Stāstot bērniem par drosmīgajiem karavīriem, kas cīnījās par brīvu Latviju, mēs pa īstam novērtējam to, ka mums ir iespēja dzīvot, strādāt un audzināt bērnus Latvijā.
11.nov 2016
"Es mīlu Latviju!"
photo_camera
11.nov 2016
Jūrmala 2015.
11.nov 2016
Nekas nav siltāks par sniega piku, ko viens cilvēk nes dāvināt otram. /Imants Ziedonis/ Ziema. Paradīzes kalns Siguldā.
11.nov 2016
Autore: Nellija Gaidlazda
photo_camera
11.nov 2016
Bildes tapušas ģimenes kopīgā pastaigā...Latvijas lauku viensēta rudenīgo krāsu izdaiļota... Vai kas var būt skaistāks!!! Es mīlu šo zemi, cienu tās ļaudis!!!
10.nov 2016
Es jūtos šādi Latvijā!
10.nov 2016
Amatas novads, Ģikšu apkārtnē. "Aka"
10.nov 2016
Dabas inženierija... Skarbums un mežģīnes... Nezinu citu Zemes stūrīti, kur šie TIK lieliski satiekas... Liepāja, Dienvidu forti. Gadsimti, jūra un četri gadalaiki... Mīlu TEVI, Latvija!
photo_camera
10.nov 2016
Autors: Kārlis Mendziņš
10.nov 2016
Senais ķieģeļu tilts pār Ventu.
10.nov 2016
Ziemas baltumā mana zemīte skaistā.
9.nov 2016
Jūra Tūjā pēc saulrieta.
9.nov 2016
Pirmā šīs ziemas salna Latgalē... Novembra sākums. Preiļu novads.
9.nov 2016
Es mīlu Latviju par stiprajiem cilvēkiem, par tiem, kuri ar godu nes Latvijas karogu, par tiem, kuri ar siltu sirdi dedzina svecīti, lai sasildās tie, kuriem ir auksti.
9.nov 2016
Es mīlu tevi Latvija! To es sapratu savā bērnībā un to es sajutu savā ceļojumā apkārt Latvijai ar velosipēdu. Braucot apkārt Latvijas robežai, es ieraudzīju cik skaista ir mana tēvzeme, cik sirsnīgi ir cilvēki un, ka katrs centimetrs šīs zemes ir pilns pārsteigumu.
photo_camera
9.nov 2016
Autors: Vadims Morozovs
photo_camera
9.nov 2016
Autore: Indra Zvirgzdiņa
photo_camera
8.nov 2016
Autore: Darja Fiļipova
photo_camera
8.nov 2016
Šīs bildes ir uzņemtas pavadot brīvo laiku ar maniem mīļajiem... Es ļoti novērtēju dabīgo skaistumu... Latvijā ir tik jaukas vietas, ar katru reizi liekas, kas jauns, kas nav redzets. Latvija ir manas mājas... ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️